Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'un Baş Çevre Tasarımı Sanatçısı Erik Jakosen, Microsoft'un Initiative Stüdyosuna Katıldı

 
Microsoft'un yeni birinci parti oyun stüdyosu The Initiative bünyesine önemli isimler katmaya devam ediyor.
 
Bu kez Santa Monica stüdyosunda God of War'un baş çevre tasarımı sanatçısı Erik Jakosen, Initiative'e katıldı.
 
Initiative 2018'de kurulduğundan bu yana kadrosuna çok sayıda önemli geliştirici ekledi. Naughty Dog oyun tasarımcısı Robert Ryan, God of War bölüm tasarımcısı Ian Miller, Kai Zheng, Ray Yeomans, God of War kıdemli tasarımcı Chris O'Neill, Sunset Overdrive yönetmeni Drew Murray, Grand Theft Auto V teknik yönetmeni Tom Shepherd, Rise of the Tomb Raider baş yapımcısı Brian Westergaard, Tomb Raider teknik sanat yönetmeni Joe Stinchcomb, Red Dead Redemption baş yazarı Christian Cantamessa ve daha fazlası.
 
Stüdyonun ne veya neler üzerinde çalıştığına dair şu ana kadar herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Windows Central Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Nintendo Switch Satışları SNES'i Geride Bıraktı Just Cause 3 ve LEGO CITY Undercover Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

3.1.2020 11:01:27

0
The Initiative için Ms çok kaliteli isimleri transfer etti. Ms eğer bu ekibin işine karışmaz ve onları sıkboğaz etmez ise kaliteli işlere imza atarlar.

Krone

3.1.2020 04:06:16

0
Şaka maka yıldızlar karması toplamış adamlar. Ne tür oyunlar gelecek çok merak ediyorum.

gamerasi

3.1.2020 03:05:43

0
Her iki konsolu da alır, oyunlarıma bakarım. Hep söylerim, oyuncunun platformu olmaz, asolan oyunlardır.

SOLID SNAKE

3.1.2020 01:34:51

+1
Sadece bir tasarımcıyı almak ile olmuyor o işler. Oyun yapmak bir ekip işi o ekibin başından en sonuna kadar kaliteli adamlar olacak. The Last of Us'ı ve Uncharted 4'ü sadece Neil Druckmann yapmmıyor arka planda yüzlerce yetenekli ve işinin ehli yapımcılar var. Aynı şey Santa Monica içinde geçerli. Ve stüdyoyu geçtim bu işin başında yayıncının stüdyoya nasıl davrandığıda önemli, Herkes SONY'nin kendi yayıncılarını nasıl rahat bıraktığını ve maddi desteği dibine kadar açtığını bilir işte bu yüzden SONY Exclusive oyunları güzel oluyor. Naughty Dog, Santa Monica, Sucker Punch, Guerilla Games bu gibi stüdyolar sadece belli isimlerden yönetmenlerden ve tasarımcılardan ibaret değil bu stüdyolar zaten tüm ekibiyle kaliteli.

Fearless_tr

3.1.2020 01:19:03

+2
Bak simdi Mutlak.Sifir arkadasim, sana cok seviyesinde bir elestiri yapicam.Ilk olarak cogu haberde yaptigin yorumlarin biri birbirini tutmuyor örnegin daha dün god of war yada uncharted gibi oyunlara hic hosuma gitmiyor bos oyunlar koridor tarzi diyordun simdi baska birsey diyorsun, tamam bunlarida gectim.Verilere göre konusalim microsoftun karsinda her nesilde kendisini ezmis, büyük ve sadik oyuncu kitlesine sahip nerdeyse 110 milyon konsol satmis bir marka var.Simdi sen kalkip 50 milyon ciddi bir rakam diyorsun sonrada 110 milyonu göz ardi ediyorsun.Aylik bedava oyun servisini ilk tanitan sonydi ps3te onca yil oyun dagitti microsoft gold uyelikle ne verdi millete? Hatalarindan ders almis bir firma var diyorsun peki Sony sabit oldugu gibi birsey yapmadan yeni nesile girismi yapicak saniyorsun yani anliyamiyoruz seni ? Benim kadar xbox kullanmismisindir acaba 3 adet xbox 360 eskittim 1inde kirmizi isik hatasi ikincisinde dvd sürücüsü bozuldu.Orginal xbox oyunlarima kadar 360 oyunlarima kadar hala arsivimde sakliyorum, biz oyuncuyuz peki sen nesin simdi karar ver fanboymu yoksa oyuncumu ? Oyuncu isen oyuncu gibi yorum yap artik haberlere :)))))

akabeyss

2.1.2020 20:30:54

0
İnşallah bu ekipe online oyun yaptırmazlar. Microsoft bu sezon inşallah akıllı işler yapar.

porsux

2.1.2020 18:17:46

+1
God of War'un bana göre en can alıcı kısmı olan muhteşem düşünülmüş mekan tasarımlarının baş sorumlusu adamı almışlar. Microsoft'un rezil işleri aklıma gelince kendimi dizginliyorum ama gaza gelmemek elde değil arkadaş.

BlackTower_35

2.1.2020 18:07:55

+1
Adamlar Şampiyonlar ligini kurdu. Haydi bakalım Microsoft canlan artık.. Büyük işler bekliyorum bu nesilde..

aykut291

2.1.2020 17:58:30

+1
Bakalım inşallah şöyle sağlam bir marka koyarlar ortaya.Tercihim gene Ps dan yana olucak çünkü Ps kütüphanemi bırakmam birsürü oyunum var ama Xbox da birkaçtane sağlam yapımla gelirse arkadaşımla plan yaptık ikimizde aynı apartmanda oturuyoruz birimiz Xbox alıcak birimiz ps takaslayarak ilerliyecez heralde durum onu gösteriyor gönül isterki busefer ikisinede satın alıyim ama cok sağlam bütçe ister şimdiden mevduata her ay 500₺ konsol için para birikimine başladım 😅

Lord Melkor

2.1.2020 17:54:32

+2
PsNow baya iyi. Yeni nesilde geriye uyumlulukla beraber tüm arşiv indirilebilir olacak gibi

Deswaaa

2.1.2020 17:43:31

0
Sony tekelin den kurtarır umarım

dark dragon

2.1.2020 17:34:09

0
O kadar kadroya gidip de Online oyun yaptırmazlar inşallah, güzel bir oyun çıksın da xsx almak için sebebimiz olsun.

Guest-AEF248198

2.1.2020 17:16:26

+6
Konsol gelen bilgiler eksik veya yanlış değilse rakibinden güçlü olacak, ayrıca Gamepass gibi son yılların en iyi hizmeti var, birde bir sürü birinci parti stüdyo satın aldı ve sektörün önde gelen insanları Microsoft'a katıldı. Phill Spencer'ın son Rpg açıklamalarına da bakarsak AAA seviyesine Rps oyunu da görebiliriz, Uncharted gibi güzel aksiyon oyunları da görebiliriz. Bütün bunlardan çıkan sonuca göre yeni nesilde Microsoft ezici bir üstünlük kurabilir, onun için Sony'de sadece exc oyunla değil vereceği başka servislerle de piyasaya giriş yapması gerekiyor. Playstation markası her daim iyi satar ancak bu nesile bakarak kesinlikle hareket etmemesi gerekiyor yanıltabilir. Xbox bunca eleştiriye karşın 50 milyona yakın satmış bu çok ciddi bir rakam, ayrıca bu sefer hatalarından arınmış da bir Microsoft var.

cdk3y

2.1.2020 16:57:41

+1
şampiyonlar ligi gibi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız