Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War'u PC'ye Port Eden Ekip Yeni Bir Canlı Servis Oyunu Geliştiriyor

 
 
God of War'u (2018) PC'ye port etmek (PC sürümünü geliştiren ekip) için Sony Interactive Entertainment ile birlikte çalışan Jetpack Interactive ekibi, bir kez daha PlayStation ile çalıştığını duyurdu. Stüdyo şu anda yeni ve büyük çaplı (AAA) bir canlı servis oyunu üzerinde çalışıyor. Canlı servis oyunları sürekli güncellenen ve yeni içeriklerin eklendiği (çevrimiçi) oyunlar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Geliştiricinin LinkedIn gönderisinde konuyla alakalı şu cümleler yer alıyor: "Jetpack'teki küçük ve çevik ekibimize katılmak için yeni programcıları işe alıyoruz. Sony ile yeni bir canlı servis oyununu geliştirmekten heyecan duyuyoruz. Deneyimli bir oyun geliştiricisiyseniz ve bir AAA oyunu üzerimde çalışmak istiyorsanız bunun için ekibimize katılabilirsiniz. Bize ulaşmanız yeterli." 
 
Jetpack Interactive 2011 yılında kuruldu. Stüdyonun merkezi Vancouver, Kanada'da yer alıyor. Stüdyo şu anda yedi iş ilanı yayınlamış durumda. God of War (2018) PC sürümü ise 14 Ocak 2022'de yayınlandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo firma sony
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Ön Eleme 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Rapor: Horizon Zero Dawn'ın Remaster Sürümü PS5 için Geliştiriliyor

mehmetalpertr

3.10.2022 21:38:04

0
Yapın yapın... Square Enix in elinde patladı.. sizinde elinizde patlasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız