Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Yazarı Shank Ekibine Katıldı


 
     Son zamanlarda ortaya çıkan en sıra dışı oyunlardan biri olan Shank ile ilgili yeni ve önemli bir gelişme yaşandı.
 
     Daha önce N+ gibi gene sıradışı bir oyuna imza atan Klei Entertainment'in yeni oyunu Shank, geçtiğimiz Mart ayında gösterildiği GDC 2010 fuarında büyük bir beğeni toplamış ve fuardan "En iyi görsel sanat" ödülü ile ayrılmıştı. O zamanlar dağıtıcısı olmayan oyunun potansiyelini gören EA Games ise geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmış ve Klei Entertainment ile ortak çalışacaklarını ve Shank adlı oyunda EA Games etiketi de olacağını duyurmuştu.
 
     EA Games bugün ise dediğimiz gibi oyun için önemli bir açıklamaya daha imza attı ve God of War yazarlarından Marianne Krawczyk'nin Shank projesine katıldığını duyurdu. Shank projesinde olmaktan heyecan duyduğunu söyleyen Krawczyk, Klei Entertainment'in karakterleri ve dünyası ile eğlenceli bir oyun hazırladıklarını ve kendilerinin de Shank'in hikayesini ele alarak büyük bir bütünlük sağlayacaklarını belirtti.
 
     2D oynanışa rağmen, 3 boyutlu görsellikte içerecek olan Shank özellikle çizim şeklindeki grafik kalitesi ve animasyonları ile dikkat çekiyor. PC, PSN ve Xbox Live üzerinden satışa çıkacak olan oyun için şu an bir çıkış tarihi ise verilmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shank Klei Entertainment Xbox 360 PC PS3
Yeni Bir Chocobo Oyunu mu Geliyor? M.A.G.'e Yeni Eklentiler İsteyen Var mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shank
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız