Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarök için Yeni Reklam Videosu Yayınlandı

 
 
Aksiyon macera oyunu God of War'un (2018) devamı niteliğinde olan God of War Ragnarök için tanıtım ve reklam kampanyaları yapılmaya devam ediliyor. Yeni yayınlanan reklam - tanıtım videosunda Ben Stiller, John Travolta, LeBron James ve çocuklar yer alıyor. Yeni videonun adı ise “All Parents Can Relate”.
 
9 Kasımda çıkış yapacak God of War Ragnarök yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio tarafından oyunculara sunulacak. 
 
God of Ragnarök için yeni reklam videosu baba-oğul ilişkisine odaklanıyor
 
 
 
Yayınlanan son reklam videosunda God of War oyundaki karakterlere atıfta bulunuluyor. Video açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: "Gerçek ebeveynler Kratos ve Atreus arasındaki ilişkiden hangi dersi çıkarabilir? İster adı sanı duyulmuş isterse de belalı bir Tanrı olun, ebeveynlik her zaman devam eden kutsal bir iştir."
 
LeBron James, John Travolta ve çocukların yer aldığı bu videoda God of War Ragnarok'taki baba/oğul ilişkisini ele alındı. Bu konunun daha iyi ebeveynler olmamız için hepimize nasıl ilham verdiğini açıklandı. Oyunda da sürekli olarak Kratos ve Atreus arasında ilişkiyi ve bu baba oğul ilişkisinin nereye vardığını göreceğiz.
 
God of War Ragnarök ne zaman geliyor? 
 
God of War Ragnarök, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. 
 
İşte reklam videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu God of War Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio PS5
Xbox Game Pass'e Kasım Ayının Başlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı Strateji Oyunu Dune: Spice Wars Yakında PC Game Pass'e Geliyor

BSC Misafiri

1.11.2022 22:35:08

0
Oyunun içinden geçtiler bunlar ayın 9’unu bekliyor isterseniz 29’unda çıkarın oyunun her şeyi internette. God of Leaks oldu oyunun adı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız