Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War New Game+ Güncellemesi 20 Ağustos'ta Yayınlanacak

 
SIE Santa Monica Studio, God of War'un New Game+ güncellemesinin 20 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.

New Game+ modu güncellemesi ayrıca oyuna yeni bir ekipman, daha zorlu düşmanlar ve sinematikleri geçebilme seçeneği getirecek. New Game+ moduna erişebilmek için oyunu herhangi bir zorluk seviyesinde en az bir defa bitirmiş olmanız gerekecek.
 
God of War New Game+ modu hakkında:
 

- Kratos ve Atreus'un yolculuğunu önceki zırhlarınız, büyüleriniz, tılsımlarınız, kaynaklarınız ve yetenekleriniz ile seçtiğiniz zorlukta yeniden yaşayın.
 
- Yeteneklerinizi daha yüksek seviyeli düşmanlara karşı test edin; bazıları birkaç yeni numaraya bile sahip olabilirler.
 
- New Game+ moduna özel olarak, craft ve geliştirme yapmak için yepyeni bir nadir ekipman seviyesi! En iyi demirci ustalarında ekipmanınızı geliştirmek için yeni bir kaynak olan "Skap Slag"ı toplayın.
 
- Son derece güçlü yeni zırh setleri ve büyüleri ile yeni özelleştirme seçeneklerini keşfederek oyunu tamamen yeni bir şekilde oynayın.
 
- Son olarak, oyunu bir kez tamamladığınızda ve bir kez daha oynamak istediğinizde hem New Game+ modunda hem de normal oyun modunda sinematikleri geçebileceksiniz.

 
God of War PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Santa Monica God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Devil's Hunt Gamescom 2018 Fragmanı League of Legends 2018 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi'nde Finale Doğru!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AlphaKnight

16.6.2019 17:09:06

0
DİKKAT SPOİLER İÇERİR God of war bir oyundan çok öte bir yapımdır.. Heleki 4 ten önce 1-2-3 serilerini oynamış olan insanların hayatılarının bir köşesinde muazzam bir yeri vardır.Psp konsola çıkan ghost of sparta gibi ara oyunlarını oynamış olan oyuncuları ise bir kenara ayırıp ayrıca selamlıyorum. Oyunun bu kadar başarılı ve güzel olmasının tek nedeni ise,oyunu yapan santa monica stüdyosunun tamamiyle ticari odaklı bir stratejiyle oyunu piyasaya sürmemiş olmalarıdır.Dikkat ettiyseniz god of war oyunları tek kalemdir.DLC si,kılı,yünü,tüyü,gülü çıkarmaz mıllete onları parayla satayım diye uğraşmaz.Yapsalar satılmazmıydı sizce? Mesela gow 4 ün son sahnesindeki thor sinematiğinden 2 ay sonra bir thor kapışması ıceren dlc cıkarıp bunu neredeyse oyun fiyatıyla birebir aynı fiyata cıkarsa almazmıydık? Bal gibi alırdık abi.Thordan sonra bide odin dlc si kilitleseler almazmıydık peki? bal gibi alırdık.Hepsi bitince bide game of the year edıtıon çaksalardı almazmıydık? hatıra olsun diye yine alırdık.Ama adamlar bunu yapmadı.Ubisoft gibi aç değiller.Bir oyun yapıyor ubisoft bitirene kadar sinirden bugdan kanser oluyoruz,bide üstüne dlc satmaya çalışıyor,onuda geçtim adam atı satıyor parayla.. Bu yapımcı şirket ahlakıdır işte.Tek amaçları ticari beklenti olmayan,dünyaya bir yapım kazandırmaya adamış insanların ortaya çıkardığı eserdir god of war. god of war 4 çıktığında standart ps4 konsolumda bitirmiş,oyunu platinlemiş elden cıkartmıstım. ng+ modunun geleceğini açıkcası hiç tahmın bile etmedim.Bu ara zaman zarfında ps4 pro ile oled tv aldım derken ng+ modu cıktı bir heyecanla tekrar oyunu edınıp bi girdimki ne göreyim,oyun save dosyası ıstıyordu haklı olarak :) oda eskı sattıgım konsolda gitmişti tabikide.Sırf bu ng+ modunu oynamak ıcın oyunu tekrar sıfırdan bitirdim.Kısmet olursa bugun ng+ a tekrar başlayıp ciğerini sökeceğim. Ama beni asıl düşündüren şey normal modda bile zar zor kestiğim valkürleri,ng+ modunda nasıl kesecez merak ediyorum doğrusu. Muhtemelen kesemeyecez:) çünkü valkur kralicesini bile kesmek için abartısız 1 gece uğraşmıştım,bala mala son anda öldürmüştüm ng+ ta ekipmanın dibine vurmadan balkürlerin olduğu mahallenin yakınından bile geçmemek lazım :)

furandor

14.8.2018 15:20:25

0
Ben pc'yim ama ama şişirilmeyi sonuna kadar hak eden bir yapım .muazzam bir zevkle oynadım.

BSC Misafiri

10.8.2018 13:17:24

0
GOW Oldukça güzel ama mükemmel diyecek kadar şişirilmesine karşıyım eksikleri, yetersizlikleri var. Ps kullanıcılarının bir kısmı niye böyle azılı fanatik ya da oyun severlerin anlamak güç.

BSC Misafiri

9.8.2018 15:11:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: ReDeYe_46 Belki ben hikayeyi ilk oynatışımda da duymak istemiyor olamaz mıyım? Ayrıca oyunların çoğunda da oyun ilk çıktığında da olan bir seçenek.
Sen boş ver oynama zaten baboş.

ReDeYe_46

9.8.2018 09:54:15

0
Belki ben hikayeyi ilk oynatışımda da duymak istemiyor olamaz mıyım? Ayrıca oyunların çoğunda da oyun ilk çıktığında da olan bir seçenek.

BSC Misafiri

9.8.2018 07:30:53

0
Yan görev olarak birkaç yeni boss ve düşmanlara yeni öldürme animasyonları eklense çok güzel olurdu.

BSC Misafiri

9.8.2018 07:10:10

0
Spoiler blades of chaos ile mi başlayacaz acaba bence New game+ olsa bile bu silahların ilk başta olmaması lazım olursa saçma olur koca bi sinematik bi an anlamsız olur

BSC Misafiri

9.8.2018 07:09:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: ReDeYe_46 Ara sahneleri geçmenin oyuna yeni eklenmesi nasıl bir saçmalık?
Hikayeyi insanlara anlatmanın yolları vardır...

Metal-Gear

9.8.2018 00:43:31

+1
Şu oyunun tek eksiği tek sevmediğim yanı New Game+ yok, özel yetenekler için aynı keşifleri yapmak istemiyorum diye baştan başlamıyordum. Şansa bak yeni oyun duyurusu yapılsa bundan daha az sevinirdim heralde. God of War'un hiçbir eksiği kalmamıştır böylece. 100/100'lük oyun. Tam da bu konu hakkında @dragonbornx ile muhabbet etmiştik geçenlerde.

ReDeYe_46

8.8.2018 20:53:05

+1
Ara sahneleri geçmenin oyuna yeni eklenmesi nasıl bir saçmalık?

BSC Misafiri

8.8.2018 20:34:03

+1
Keşke yanina bir tane de DLC sıkıştırsaydı. Kapalı diyarlardan 1 tanesi açılsaydı. Çok şey mi istiyorum.

BSC Misafiri

8.8.2018 20:15:50

+2
Çok ama çok geç geldi ama neyse ki geldi..

Antikaruh

8.8.2018 20:04:51

0
Hele şükürrr... Üni açılmadan bir kez daha deneyimleyeyim şu efsaneyi.

salim182

8.8.2018 20:03:22

0
bu habere çok sevindim

BSC Misafiri

8.8.2018 20:00:44

+1
Harika bir haber. Tekrar oynamak için New game modu bekliyordum..

BSC Misafiri

8.8.2018 20:00:39

+2
Efsane devam ediyor
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız