Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Limitli Sürüm PS4 Pro ve Koleksiyoncu Sürümü Fotoğrafları

   God of War limitli sürüm PlayStation 4 Pro konsolu ve koleksiyoncu sürümünün bir etkinlikte çekilen fotoğrafları internet ortamında paylaşıldı.
 
   God of War limitli sürüm PlayStation 4 Pro paketinde Kratos'un baltası Leviathan'dan esinlenerek tasarlanmış PlayStation 4 Pro konsolu ve gri PlayStation 4 kontrolcüsü ve God of War oyununun kutulu sürümü bulunacak. Fiyat Kuzey Amerika için $399.99 USD. Ülkemizde de satışa sunulacağı PlayStation Türkiye tarafından doğrulandı. 
 
   God of War koleksiyoncu sürümünde ise fiziksel içerik olarak 9’’ Kratos & Atreus figürü, Steelbook, oyun diski, 2’’ “Huldra Kardeşler” oymaları, özel litograf, kumaş harita ve Dark Horse sanat kitabı; dijital içerik olarak Death’s Vow zırh seti, Exile’s Guardian kalkan, Dark Horse çizgi romanı ve dinamik tema bulunacak. Koleksiyoncu sürüm geçtiğimiz hafta Overgame üzerinde 699,00 TL ile ön siparişe açıldı. 
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.

   Fotoğraflara galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Ys: Memories of Celceta PC'ye Geliyor Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (19-23 Mart)

Drima

19.3.2018 12:14:12

0
Koleksiyoncu sürümü eklentileri iyi hoş tamam da şu PS4 Pro konsolu çok çok ama çok daha havalı ve güzel olabilirmiş.. Az daha özenselermiş keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız