Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War 1'in Yönetmeni Tek Oyunculu Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
İlk God of War oyununun yönetmeni David Jaffe yeni bir oyun üzerinde çalıştığını twitter üzerinden duyurdu.

"Bugünlerde yeni şeyler tasarlıyorum ve yazıyorum. Oyun içi hikaye anlatımı ile yeni bir şeyler denediğim tek oyunculu korku oyunu ve şimdiden çok sevdim."

"Üzerinde çalıştığım şeyi şu ana kadar hiç kimseye göstermedim. Bu yüzden projeye herhangi bir fon veya ilgi yok. Tüm dünyaya gösterdiğim zaman herkes nefret edebilir ve kimse yapmak istemeyebilir. Veya bir sonraki büyük şey haline gelebilir. Bu aşamada, bilemiyorum."

Ayrıca güvenli bir fon desteği olmadan oyun üzerinde çalışmanın "inanılmaz derecede stresli ve korkutucu" olduğunu fakat aynı zamanda "çok eğlendiğini" ekledi. Şimdilik daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
David Jaffe 2005'te çıkan God of War oyununu yönetmişti ve God of War 2'nin yönetmenliğini de Cory Barlog ile birlikte üstlenmişti. Twisted Metal serisindeki çeşitli oyunlarda yazar, tasarımcı ve yönetmen rolünü üstlendi ve en son Drawn to Death oyununu yönetti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7
Kathy Rain Steam'de Ücretsiz EB Games Kanada Darksiders II: Deathinitive Edition ve Biomutant'ı Switch için Listeledi

Tuomir

8.5.2019 02:06:14

+2
Sony bu adamın hakkını gereğinden fazla yedi. Her ne kadar burnu biraz havada olsa da elinden tutması gerekirdi. Boş adam değil Jaffe, imkan verilirse çok güzel IP'ler ortaya çıkarabileceği görüşündeyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız