Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God Eater 3 Switch'e Geliyor

 
Bandai Namco, God Eater 3'ün Switch versiyonunu duyurdu. 11 Temmuz'da Japonya'da 12 Temmuz'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkacak. Ön sipariş bonusu olarak Tales of Vesperia temalı kostümler sunulacak.
 
God Eater 3 ilk olarak Aralık 2018'de Japonya'da PlayStation 4 için; Şubat 2019'da dünya genelinde PlayStation 4 ve PC için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Post-apokaliptik bir ortamda, dünyayı yerle bir eden tanrısal canavarları öldürmek God Eater özel ekibinize kalmış durumda. Destansı bir öykü, eşsiz karakterler ve yepyeni God Arcs ve Aragami ile AKSİYON türünün son noktası bu oyun artık sizlerle!

Son savaştan çok uzun yıllar geçti. Dünya artık insanların yaşamak için kullandığı bir yer değil. The Aragami'nin dehşet verici saldırıları dünyayı sarsmaya devam ediyor ve sefalet ile yıkım yaratıyor. Dünyayı kurtarmak ve dengeyi yeniden sağlamak için yeni kahramanlar - God Eater'lar - yükseliyor. Dünyanın dört bir yanındaki yerleri parçalara ayıran korkunç yeni Aragami'yi indirmek için diğer God Eater'lar ile birlikte çalışacaksın. Ancak bu tek göreviniz olmayacak, God Eater'lara bir şeyler oluyor ve karanlık ile aydınlık arasındaki çizgi hiç bu kadar ince olmamıştı... Savaş daha önce hiç olmadığı kadar acele ederken God Eater'ların ruhunu bağlayan lanetli zincirlerden kurtulmasının zamanı geldi...
 
• Yepyeni God Arcs ile Savaşırken Tarzınızdan Ödün Vermeyin!
İki parça God Arc “Biting Edge” ve çift elli ay baltası ""Heavy Moon"" ile yakın dövüş cephanenizi genişletin veya yeni ""Ray Gun"" God Arc ile uzaktan savaşın!
 
• Heyecanlı Çarpışmalar için Yeni Yetenekler!
Ground, Air ve Step saldırıları Burst Arts ile güçlü tekniklere dönüşüyor ve yeni Dive ileri atılma saldırısı etrafta dolaşan Aragami'leri avlarken eksiksiz bir hareket özgürlüğü sağlıyor!
 
• Korkutucu Yeni Tehditler: Ash Aragami ve Devour Saldırıları!
Tehlikeli yeni düşmanlardan olan Ash Aragami, Devours Saldırılarını kullanarak ve Burst moduna girerek bu yeteneklerin gücünü arttırabilir! Bunlar asla hafife alınacak düşmanlar değildirler ve sizi silah hakimiyetinizi ve oyundaki yeteneklerinizi bir üst seviyeye taşımaya zorlayacaklar! 

  
Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Focus Home Interactive 2019 Ortaklıklarını Duyurdu PUBG Nepal'de Yasaklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.4.2019 00:16:55

0
Oyunun İsmine bayılıyorum ya :D:D:D

TheNewAtilla

12.4.2019 00:09:12

0
Pcde denedim. 10 yıl önce çıkış yapsaymış gideri olurmuş.

Turk.Navy

11.4.2019 22:35:05

0
God of war sandım bir an 😅
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız