Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Goblin Keeper, Türkçe Olarak Yayında

 
     Goblin Keeper fantastik bir ortama sahip klasik bir strateji oyunu olarak oyunculara içlerindeki alçak tarafı dışa vurma ve çok kötü olma fırsatı sunuyor. Oyuncu kurnaz bir Efendi rolünde her türlü mistik yaratık üzerinde hakimiyet kurup yeraltı krallığı istediği gibi geliştirilebilir. Bu tarayıcı tabanlı oyunun aralıkta Almanya ve İngiltere'deki başarılı startını İtalyanca, İspanyolca, Lehçe ve Türkçe gibi çeşitli diller takip etti.

     Bugünden itibaren Goblin Keeper Türkçe olarak sizlerle, yeteneğinizi gösterme zamanı.

Mezar hikayeleri
Goblin Keeper'de namlı Goblinoidli geniş zindanlar kurmak ve kütüphaneler, tavernalar, madenler, bekçilerle geliştirmek Efendi olarak oyuncunun işi. Zindan inşaatçıları karanlık surlar örmek için yaratıcılıklarını kullanır, kötülük ve sinsilik dolu benzersiz dünyalar kurar. Goblin Efendileri pürüzsüz şekilde kaynak çıkarmak, hain teknolojiler geliştirmek ve katakombları rakip Efendilerin açgözlülüklerinden korumak için ellerinden geleni yapar. Değişik değişik birçok görev oyunculara birçok yeni mücadele ve bununla birlikte sinsiliğin bir alçak (!) seviyesine düşmek için altın, inşa malzemesi ve deneyim puanları sunar.

Yağmalamalar
Karanlık zindanlara zamanla ork, warlock, hayalet ve daha birçok yaratık yerleşir. Despotlar bunlardan güçlü bir ordu yaratır. Bu ordu elf köylerinden ganimet taşıyan kervanlara ve diğer oyunculara dehşet verir. Tüm düşmanlara sınırları göstermek ve en sonunda tüm dünyaların şeytansı Efendisi olmak için cesaret, kararlılık ve taktiksel bereci gerekir.

Birlikte güçlüyüz
Diğer oyuncuları gasp etmek ve hazinelerini ele geçirmek diyabolik bir mutluluk yaşatır. Ama en hain düşman bile karanlık yollarda onlara eşlik edecek yoldaşlara ihtiyaç duyar. Goblin Keeper işte bunun için diğer hükümdarlarla iletişim imkanı sunar: Böylece oyuncular kendi aralarında ticaret yapabilir, güçlü ittifaklara dahil olabilir ve zindanları geliştirmede onlara yardım edecek arkadaşlarını krallıklarına davet edebilir.
 
Oyuna katılmak için buraya tıklayınız. Bu link üzerinden kayıt olan oyuncular ayrıca 7 EURO luk EP puanı kazanacaktır.
 
Basın Bülteni

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Strateji Goblin Keeper Gameforge Night Owl Games PC
Aliens: Colonial Marines'e DLC Yolda The Last of Us'ın İngiltere Kuşatması Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

furkan3191

8.7.2013 16:33:17

0
bir de zırt pırt çıkan runtime error saçmalığı var

Executor06

8.7.2013 16:17:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42 Su site ye giriş yapmak kadar sınır oldugum bi site yok giriş yapıyorum sayfayı tekrar açtığımda beni unutmuş oluyor yorum yapicam tekrar giriş istiyor neyse <br><br>Pupetter oyunu da turkce dublajli geliyor bunun haberini vereyim dedim sırf bunun icin giriş yaptım
aynen ha bi düzeltemediler

berkaymessi

8.7.2013 15:04:39

0
İyi bir oyuna benziyor türkçe olarak çıkması süper olucak

kralexx42

8.7.2013 13:44:27

+4
Su site ye giriş yapmak kadar sınır oldugum bi site yok giriş yapıyorum sayfayı tekrar açtığımda beni unutmuş oluyor yorum yapicam tekrar giriş istiyor neyse Pupetter oyunu da turkce dublajli geliyor bunun haberini vereyim dedim sırf bunun icin giriş yaptım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Goblin Keeper
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız