Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Glitchpunk PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Daedalic Entertainment ve geliştirici Dark Lord, Glitchpunk'ı PC için duyurdu.

Grand Theft Auto 2'nin neon versiyonu gibi görünen üstten görünümlü bir aksiyon oyunu.
 
Glitchpunk'ta android bir kelle avcısının rolünü üstleneceksiniz ve kendi programlamasına karşı gelmesini sağlayan Glitch adlı bir yeteneğe sahipsiniz. Çetelere, kültlere, acımasız hükümetlere, polislere ve mega şirketlere karşı savaşacağınız bu distopyan gelecekte yapılacak çok iş ve bolca aksiyon var.
 
Glitchpunk birden fazla sonu bulunan ve transhümanizm, zenofobi ve din gibi konulara değinen olgun bir hikaye, her biri kendine özgü hikayelere, görevlere ve kültüre sahip 12 çete, ABD'den cyberpunk Sovyet Rusya'ya kadar dört farklı şehir, seçilebilir çok sayıda silah ve sürülebilir çok sayıda araç içerecek.
 
2021'in ikinci çeyreğinde erken erişim olarak çıkış yapması planlanıyor. 3 - 9 Şubat tarihleri arasında Steam Oyun Festivali kapsamında demosu yayınlanacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Glitchpunk Daedalic Entertainment Dark Lord üstten görünümlü aksiyon oyunu.
Immortals Fenyx Rising'in İlk DLC'si A New God ve Oyunun Demosu Yayınlandı Ultimate Epic Battle Simulator Steam'de Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

31.1.2021 20:46:37

0
iyi ki cybperunk çıktı, her yerden cyberpunk temalı oyun fırlamaya başladı. yıllardır neredeydiniz diye sorarlar adama? şimdi bu çıkan oyunlar ne kadar güzel, ne kadar orjinal olurlarsa olsunlar bu nedenden olayı itici bir yanları olacak.

metOO93

31.1.2021 07:02:33

0
Dardalic güzel firmadır ya Deponia lardan sonra point and click türünün dışına çıkmaları güzel olmuş..

ruzgarnufel

30.1.2021 14:57:39

0
Hayatımdaki en kral oyundur gta2. Beni bilgisayara bağlayan yegane oyun. Celeron300a ile hız aşırtıp ne oynardım be. Bunu da kesin deneyeceğim. Kaçarı yok :)

BSC Misafiri

29.1.2021 10:01:54

0
Ah be tam sevdiğim oyun türü ama nedense hep Türkçe geliştiren firma bu sefer Türkçe yapmamış oyunun çıkışına kadar beklerim yine Türkçe olmazsa artık pas geçerim strateji oyunlarını Türkçe yapacağına bunları yapsaydı keşke

Boone

29.1.2021 09:48:19

+2
Cloudpunk, Glitchpunk vs vs.. Cyberpunk türünün tekrar canlandığını görmek harika, ancak isimler resmen "Bakın bizim oyunumuz da Cyberpunk" demek için basitçe yaratılmış. Neredesin Deus Ex? Yeni oyunun gerçekten tam zamanı

Press a Key

29.1.2021 09:17:32

+4
Yalnız oyunun adı çok manidar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Glitchpunk
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız