Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition 25 Eylül'de Çıkacak

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Black FOrest Games, Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition'ın 25 Eylül'de $29.99 / €29.99 / £29.99 fiyattan Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition'da orijinal Giana Sisters: Twisted Dreams, “Rise of the Owlverlord” indirilebilir içeriği, beş tamamen yeni seviye, yeni ara sahneler ve Alman video oyunu müzik bestecisi Chris Huelsbeck ile İsveçli grup Machinae Supremacy tarafından oluşturulmuş yeni müzikler bulunacak.
 
Oyunun ve indirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:


Giana Sisters: Twisted Dreams 
 
Giana Sisters: Twisted Dreams zorlu ve hızlı bir platform oyunudur. Giana'nın rüya dünyasını istediğiniz gibi bükün. Yeteneğinizi, hızınızı ve zekanızı kullanarak Giana'nın çarpık rüyalarındaki tehlikeleri alt edin!

Giana ürkütücü kabuslara güler, yaratıkları ve tuzakları kolayca alt eder. Diğer taraftan tüylü, şeker küpü rüyalar onu kızdırır, serseri ve ateşli tarafını serbest bırakıp yolundaki her şeyi ezmesine sebep olur.
 
Öne çıkan özellikler

Çift yetenek: Giana'nın güçleri rüyaları ile değişir. Yok edin ya da koşarak uzaklaşın – seçim sizin.

Rahat kontroller: Giana çok rahat kontrol edilebilir ancak ileride karşılaşacağınız zorlukları geçmek için bütün stratejileri öğrenmeniz gerekecek.

Muhteşem dünyalar: Giana'nın rüya dünyaları muhteşem 3D grafikler ve harika dönüşüm efektleriyle adeta ekrandan taşıyor.

Sayısız eğlenceli etkileşim: Giana değiştikçe çevresindeki dünya da değişmekte. Sakız balonu ile uçun, taşıyıcı bantlardan atlayın, ırmakları ve bataklıkları aşın, zorlu sıçramalar için düşmanlarınızı kullanın...

Efsanevi soundtrack: Her rüya tabakası kendisine ait bir müzik tarzına sahip. Chris Hülsbeck ve Machinae Supremacy tarafından hazırlanan birbiriyle müthiş uyumlu çifte soundtrack'i tecrübe edin.

Araştırın ve keşfedin: Yirmi üç çift seviye, üç birbirinden tamamen farklı bölüme yayılmış durumda. Her seviye iki rüya dünyası arasında değişmekte. Ve Giana'nın rüyaları gizli bölgelerle dolu.

Epik boss savaşları: Giana'nın en korkunç kabuslarından çıkmış devasa yaratıklar onun bir daha uyanmaması için ellerinden geleni yapmak için oradalar. Her eşsiz bossun diğerleriyle yalnızca bir ortak yönü var – son derece ölümcül. 
 
 
Rise of the Owlverlord
 
Giana Sisters: Twisted Dreams - Rise of the Owlverlord başkalaşan dünyalardan oluşan, yedi tamamen yeni bölüm, bir yeni boss ve Chris Hülsbeck ve Machinae Supremacy’den yeni müzikler sunan bomba gibi bir platform.

Zekice tasarlanmış bölümlerde ilerleyin ve bu hızlı platform oyununda dünyayı istediğiniz gibi değiştirin. Rise of the Owlverlord retro dönem platform oyunlarının zorluğunu ve kontrol şemasını vurucu bir görsellikle birleştiriyor. Bulmacaları çözmek için iki farklı dünya arasında akıcı bir şekilde geçiş yapın ve zorlu düşmanlarla ve bosslarla dövüşün. Giana’nın çifte kâbusunda hayatta kalmak için neşeli Giana’nın kıvrak sıçramasıyla serseri Giana’nın ezici saldırısını birleştirmelisiniz. 
 
Öne çıkan özellikler

Yetenekler: Giana’nın farklı yeteneklerini kullanabilmek için kişiliğini değiştirin. Rüyalarında hayatta kalmak için iki tarafı da kontrol edebilmelisiniz!

Akıcı kontroller ve oynanış: Önünüze çıkan zorlukları aşabilmek için kontrollerde uzmanlaşın.
Vurucu görsellik: Giana’nın rüya dünyaları muhteşem görünen 3D grafiklerle gözlerinizin önüne seriliyor.

Çarpık bulmacalar: Giana değiştiğinde etrafındaki dünya da değişiyor. Kristaller toplamak ve gizli bölgeler bulmak için stratejiye ve iki dünya arasında geçiş yapmaya ihtiyacınız var.

Efsanevi müzikler: Her bir rüya katmanı kendi müzik tarzına sahip. Chris Hülsbeck ve Machinae Supremacy’nin birlikte hazırladığı soundtrack’e hayran kalacaksınız.

Keşfedilecek daha da fazla şey: Farklı farklı dünyalarda geçen 7 zengin bölüm ve bu bölümlerin iki rüya dünyasına ait farklı şekilleri.

Sizi zorlayacak modlar: Hardcore ve Über Hardcore modları oyunda uzmanlaşanları ve muhtemelen deli olanları bekliyor.

Ekstralar: Cadılar Bayramı temalı bölümler en baştan itibaren açık. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition platform oyun Giana Sisters Giana Sisters: Twisted Dreams
Marvel's Spider-Man'in İlk DLC'si The Heist için Kısa Bir Video Yayınlandı Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (4 - 7 Eylül)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

4.9.2018 13:34:49

0
Giana Sisters Amiga'dan da eskidir. İlk Commodore64 zamanında, 1987 yılında çıkmıştır. Haberde ismi geçen, Chris Hülsbeck ise 1987 yapımı orijinal oyununda müziklerini yapmıştır. Kendisi, dönemin bir çok ünlü oyunlarına da müzik yapmıştır.

Dhalsim

4.9.2018 00:32:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamerasi Vay Amiga da oynardım. Mariomuz yoktu ama Giana Sisterımız vardı.
Hakkaten çok eski oyunmuş..Ben yeni sanıyordum..Ne varsa eskilerde var

gamerasi

3.9.2018 22:33:54

0
Vay Amiga da oynardım. Mariomuz yoktu ama Giana Sisterımız vardı.

okan855

3.9.2018 19:55:49

+1
Konuyla bir alakası yok ama site yönetimine sesleniyorum,nezaman haber okumak için siteye girsem xboy ve psboy arkadaşlar birbirine girmiş oluyor.Bu arkadaşların zaten kim oldukları belli,yaptırım uygulamanızı rica ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız