Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostwire: Tokyo'nun Çıkış Tarihi Resmi Olarak Belli Oldu

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Tango Gameworks, Ghostwire: Tokyo'nun 25 Mart'ta PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun dijital Deluxe Sürümü, üç günlük erken erişimin yanı sıra "Shinobi Kıyafeti", "Kunai Silahı" ve "Streetwear Fashion Pack" bonus içeriklerine sahip olacak. Ayrıca oyun için 3 Şubat'ta bir etkinlik düzenlenecek. Canlı yayın etkinliği TSİ 01:00'de PlayStation Youtube kanalında yapılacak.
 
Tokyo, tehlikeli bir okültist tarafından gerçekleştirilen ve Tokyo nüfusunun bir anda ortadan kaybolmasına neden olan ölümcül doğaüstü güçler tarafından istila edilir.

İntikam arayışında olan güçlü bir spektral varlıkla müttefik olun ve Ghostwire: Tokyo'da bilinmeyenle yüzleşirken ortadan kaybolmanın arkasındaki?karanlık gerçeği ortaya çıkarmak için güçlü bir yetenek cephaneliğinde ustalaşın. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Oddworld: Stranger's Wrath HD, 11 Şubat'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor Tiny Tina’s Wonderlands'in Geliştirilmesi Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.2.2022 12:46:39

0
beklediğim oyunlardan biri ama fiyatı pahalı forum donanım haberdeki 2010 yılında kalanlar gibi 50 tlden beklemiyordum ama son çıkan oyunları gibi 299 tlde olabilirdi gerçi bethesda türkiyeye fiyat düşürme yapabiliyor hatırladığım kadarıyla DEATHLOOPda ilk 400 tlden çıkarmıştı sonra eleştiriler olunca oyun çıkmadan 299 tlye indirdi az ama yeterli .umarım bundada öyle birşey yaparlar zaten büyük ihtimal denuvolu çıkar buda korsan deneyemeyiz. en azından 549 tlye yerine 300 tl 350 tl olsaydı keşke.

BSC Misafiri

3.2.2022 22:48:38

0
Geliyor gelmekte olan <3
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız