Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostwire: Tokyo için Çıkış Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Tango Gameworks, aksiyon oyunu Ghostwire: Tokyo'nun çıkış öncesi fragmanını yayınladı.
 
Ghostwire: Tokyo, oyuncuları, Tokyo'yu işgal eden tehditkar Hannya ve takipçileri Ziyaretçileri yenmeye çalışırken güçlü Ethereal Weaving (Ruhani Dokuma) sanatlarında ustalaşmaya zorlayan bir aksiyon-macera oyunudur. Bu doğaüstü varlıklar, Ghostwire'ın büyüleyici dünyasında dolaşarak Tokyo'ya, onun tuhaflıklarına ve sırlarına adeta bir aşk mektubu olan nefes kesici bir atmosfer yaratıyor.

Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition'ı PlayStation Store'dan dijital olarak ön sipariş veren oyuncular 22 Mart 2022'de oyuna erken erişim elde edecekler. Ayrıca Streetwear Outfit Pack, Shinobi Outfit ve Kunai Weapon'a da erişim kazanacaklar.
 
Ghostwire: Tokyo, 25 Mart'ta PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Capcom, Takım Tabanlı Aksiyon Oyunu Exoprimal'i Duyurdu Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Yeni Demo Yayınlandı

mehmetalpertr

11.3.2022 00:42:58

0
Shinji Mikami bu oyunda sadece akıl ve fikirler verip oyunun ekibini yönlendirmiş. Ama ben hala şu gösterilen videolardan oyuna ısınamadım. Ayrıca Steam'deki abartı 549-699 TL fiyatları da cabası. İndirimlerde belki o da gelecek inceleme puanlarına göre bakarım diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız