Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostwire: Tokyo Tüm Dünyada Çıkış Yaptı

 
 
Ghostwire: Tokyo'da şehir ölümcül doğaüstü güçler tarafında istilaya uğradı ve zehirli bir sis, şehrin sakinlerinin bir anda ortadan kaybolmasına sebep oldu. Bu eşsiz yolculukta bir yandan Tokyo'yu işgal eden tehditkâr Hannya'yı, takipçilerini ve Ziyaretçileri yenmeye çalışırken, bir yandan da Ethereal Weaving (Ruhani Dokumacılık) mistik sanatlarına hâkim olmaya çalışacaksınız. Bu doğaüstü varlıkların Ghostwire'ın nefes kesen dünyasında dolaşarak oluşturdukları büyüleyici atmosfer, adeta Tokyo'ya, şehrin tuhaflıklarına ve taşıdığı sırlara yazılmış bir aşk mektubu.
 
Steam sayfası
 
 
Ghostwire: Tokyo, sizi Japon efsanelerinden, halk hikâyelerinden ve masallarından çıkıp gelmiş karakterlerle dolu şaşırtıcı bir dünyaya götürüyor. Bu hikâyeler, karşılaşacağınız sıradışı yaratıkların birçoğuna ilham vererek Ghostwire'a gerçek bir Tokyo havası katıyor. Tango Gameworks'teki yaratıcı zihinlerin tasarladığı Tokyo'nun ultra modern halinde dolaşacak, şehrin simgeleşmiş noktalarını keşfedecek ve sokaklarda gizlenen sırları ortaya çıkaracaksınız.
 
Ghostwire dünyasının derinliklerine dalmak isteyenler için: Ghostwire: Tokyo - Başlangıç. PS5, PS4 ve PC'de ücretsiz olan bu heyecan verici görsel roman macerasında, sıradışı bir kayıp vakasını araştıran gizemli KK ve doğaüstü dedektif dostlarına katılacaksınız. Ancak yolculuğunuz sırasında çok daha sinsi bir şeye rastlayacaksınız. Ghostwire'ın öncesinde geçen bu eşsiz hikâyede, KK'in dostlarının hikâyeleri arasında bağlantı kurmak için farklı etkileşimler arasından seçim yapın.
 
Ghostwire: Tokyo, PS5™ ve PC için mevcut. 
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Rapor: Sony'nin Yeni Abonelik Hizmeti Önümüzdeki Haftanın Başlarında Duyurulacak Konami'nin Yeni Oyunu Crimesight 14 Nisan'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

29.3.2022 10:56:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Xbox fanboyunun böyle yorum yapması ilginç oyun bethesda oyunu hatırlatayım
Gözü kapalı birşeyi savunan varsa oda ps fanboylarıdır kesinlikle :D Bu oyunu bende indirmem hatta haloyu bile indirmedim gereksiz oyun ama bundan sonra çıakcak oyunlar için umutluyum güzel firmalar var ellerinde

Aragorn Elessar

26.3.2022 21:48:48

+1
Katılıyorum. Gördüğüm en saçma ve gereksiz oyunlardan biri. Tam bir Japon kafası iticilik örneği bu oyun.

Philipp_Plein

26.3.2022 14:43:03

0
Hangi firmanın oyunu olursa olsun fikrim değişmez. İlk duyuru videosundan beri aşırı antipatik buluyorum, 1 yıl sonra game pass'a eklendiği zaman bile indirmeyeceğim.

RocK__StaR

26.3.2022 13:49:19

0
Xbox fanboyunun böyle yorum yapması ilginç oyun bethesda oyunu hatırlatayım

BSC Misafiri

26.3.2022 13:22:29

0
patlayacağından adım gibi emindim. grafikleri cilalı olmasa 60 bile alamayacak bir oyun.

Philipp_Plein

26.3.2022 12:08:05

0
Dünya’nın en itici oyunlarında ilk 10’a girer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız