Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostwire: Tokyo, 25 Mart'ta Tüm Dünyada Çıkıyor

 
 
Tango Gameworks ve Bethesda, yeni aksiyon macera oyunları Ghostwire: Tokyo'nun 25 Mart 2022'de PlayStation®5(PS5™) ve PC için çıkacağını duyurdu. Oyuncular ayrıca oyunun aksiyon dolu oynanışını, nefes kesen atmosferini ve eşsiz vizyonunu ilk defa detaylı olarak görme şansı elde ettiler. Dünyanın en ilgi çekici şehirlerinden birini yeniden canlandıran Ghostwire: Tokyo, oyuncuları büyüleyici ve harikulade bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Ghostwire: Tokyo oyuncuların bir yandan Tokyo'yu işgal eden tehditkâr Hannya'yı, takipçilerini ve Ziyaretçileri yenmeye çalışırken, bir yandan da Ethereal Weaving (Ruhani Dokumacılık) mistik sanatlarına hâkim olmaya çalışacağı bir aksiyon macera oyunudur. Bu doğaüstü varlıkların Ghostwire'ın nefes kesen dünyasında dolaşarak oluşturdukları büyüleyici atmosfer, adeta Tokyo'ya, şehrin tuhaflıklarına ve taşıdığı sırlara yazılmış bir aşk mektubu.
 
 

Ghostwire: Tokyo, oyuncuları Japon efsanelerinden, halk hikâyelerinden ve masallarından çıkıp gelmiş karakterlerle dolu şaşırtıcı bir dünyaya götürüyor. Bu hikâyeler, karşılaşacağınız sıradışı yaratıkların birçoğuna ilham vererek Ghostwire'a gerçek bir Tokyo havası katıyor. Oyuncular, Tango Gameworks'teki yaratıcı zihinlerin tasarladığı Tokyo'nun ultra modern halinde dolaşacak, şehrin simgeleşmiş noktalarını keşfedecek ve sokaklarda gizlenen sırları ortaya çıkaracak.

Alışılmış yolların dışına çıkmaya cesaret eden oyuncular, yardıma ihtiyacı olan büyüleyici karakterlerle, kurtarılmayı bekleyen sayısız ruhla ve nadir eşyalara karşılık cömert ödüller veren mırıldayan dostlarla karşılaşacaklar. Ghostwire'ın yan hikâyeleri, alışılmış ek içeriklerden farklı olarak oyunun dünyasını ve vizyonunu daha da ileri taşıyan ilgi çekici hikâyelerden oluşuyor.

Ghostwire: Tokyo Deluxe Sürüm'ü ön sipariş eden PS5™ oyuncuları, 22 Mart 2022'de oyuna erken erişim elde edecekler. Ayrıca Sokak Giyimi Kıyafet Paketi, Shinobi Kıyafeti ve Kunai Silahı'na da erişebilecekler.
 
Ghostwire: Tokyo, 25 Mart 2022'de PS5™ ve PC için tüm dünyada çıkıyor. Daha fazla bilgi ve duyuru için resmi web sitesi: https://bethesda.net/tr/game/ghostwire-tokyo
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Voice of Cards: The Forsaken Maiden PS4, Switch ve PC için Duyuruldu GTA V ve GTA Online, 15 Mart'ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.2.2022 10:01:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr 549 TL normal, 699 TL Deluxe Edition Steam'de .. Yaw pahalı da diyemiyoruz ki arkadaş. Bunu Euro'ya vurunca 35-40 Euro yapıyor. Yani adamlar aslında fiyatta yerelleştirme yapmışlar. Oyun normalde 60 Euro. Yani 1070 TL ... Ne hale geldik arkadaş. Adamlar bize ucuz oyun satıyor EU'dan ama biz alamıyoruz.
Ya! Ülkende yerli malı üretmezsen, yerli ikame yapmazsın (Dışarıdan aldığın malların benzerlerini ülkende üretip tüketmek) hep dışarıdan ithal mal alıp tüketirsen, dışarıya da mal satmazsan, yani dışa sattığımızdan çok, dışarıdan mal alırsak, doların, euro'nun değeri yükselir. Biz de böyle dışarıda uygun fiyatlarla satılan oyunları içeride uçuk fiyatlarla almak zorunda kalırız ya da alamayız yada benim yaptığım gibi üç dört yıl sonra indirimle, kuponla alırsınız. Oyun çok güzel görünüyor bu arada, bayıldım oynanışa, grafiklere, iki üç sene sonra fiyat düşünce alır, oynarım artık.

mehmetalpertr

4.2.2022 21:34:01

+2
549 TL normal, 699 TL Deluxe Edition Steam'de .. Yaw pahalı da diyemiyoruz ki arkadaş. Bunu Euro'ya vurunca 35-40 Euro yapıyor. Yani adamlar aslında fiyatta yerelleştirme yapmışlar. Oyun normalde 60 Euro. Yani 1070 TL ... Ne hale geldik arkadaş. Adamlar bize ucuz oyun satıyor EU'dan ama biz alamıyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız