Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima: Legends Bağımsız Bir Sürüm Oluyor

 
Ghost of Tsushima'ya Ekim 2020'de eklenen çevrimiçi çok oyunculu mod Ghost of Tsushima: Legends, yeni eklenecek olan güncellemeler ile artık bağımsız bir sürüm olacak. Ghost of Tsushima: Legends'ın bu bağımsız sürümü, topluluktan gelen geri bildirimlere dayalı bazı değişiklikler ile yeni özellikler ekleyen bir güncellemeyle birlikte piyasaya sürülecek. Böylece Legends artık bağımsız bir oyun olarak satın alınabilecek.
 
Legends, ana oyundan bağımsız olarak daha ucuza satın alınabilecek. Ana oyunu alan kullanıcılar ise online mod Legends'a ücretsiz olarak ulaşabilecek.
 
Bu kapsamda Legends içerisinde yer alan Survival Modu yeniden dengelenerek daha iyi hale getirilecek ve yeni haftalık Survival meydan okuma görevleri oyuna dahil edilecek. Ayrıca ek kozmetikler de yeni güncelleme ile oyuna eklenecek. 
 
Ghost of Tsushima: Legends'ın bağımsız sürümünü satın alan kullanıcılar, PlayStation 4 veya PlayStation 5'te yer alan Ghost of Tsushima Director's Cut'a belli bir miktar karşılığında yükseltebilecek. 
 
Ek olarak, 3 Eylül'deki bir güncelleme ile Ghost of Tsushima: Legends'a yeni Rivals Modu ve Gear Mastery System dahil olacak. Bu güncelleme sonrası 10 Eylül'den 1 Ekim'e kadar her hafta çeşitli içerikler oyuna getirilecek.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Duel Masters de Asobo Switch için Duyuruldu Melty Blood: Type Lumina – Hisui ve Kohaku Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

12.8.2021 10:33:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yav ne alaka olm siz pc fanboylarda cidden akıl yok. Legends modu ayrılmasaydı gelemez miydi yani. Unchartedta da online var gelmeyecek o zaman pc ye
Ayırsa da , ayırmasa da PC'ye gelecek, Sony "böyle biline..." diye beyanat verdi.

BSC Misafiri

6.8.2021 10:13:53

0
Yav ne alaka olm siz pc fanboylarda cidden akıl yok. Legends modu ayrılmasaydı gelemez miydi yani. Unchartedta da online var gelmeyecek o zaman pc ye

keremec

5.8.2021 13:25:53

0
Ghost of Tshisma yi pc ye getiriyoruz demenin farklı bir yolu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız