Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Trick: Phantom Detective, Bu Yaz Konsollara ve PC'ye Geliyor

 
 
Capcom, macera oyunu Ghost Trick: Phantom Detective'i bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Oyun, sadece dijital olarak satışa sunulacak.
 
Ghost Trick: Phantom Detective, 2023'te yeniden piyasaya sürülmek üzere yeniden dirildi! Ölümden sonraki dünyada gizemli bir şekilde mahsur kalan, hiçbir şeyden haberi olmayan hayalet Sissel ile ruhlar dünyasına geri dönün. Sissel'in ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için bu macera labirentinde bulmacaları, ipuçlarını çöz ve doğaüstü yeteneklere yön ver.
 
2023 yazında piyasaya çıkacak olan Ghost Trick: Phantom Detective, yüksek tanımlı görseller, yeni düzenlenmiş ve kaydedilmiş müzik, özel görüntüler ve daha fazlası dahil olmak üzere yepyeni özelliklerden oluşan dolu bir koleksiyonla yeniden düzenlenecek!
 
Oyunun resmi web sitesi:
 
Duyuru Videosu
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ghost trick phantom detective capcom nintendo ds nintendo ds lite nintendo ds xl
TRON: Identity, Switch Sürümü Nisan Ayında Piyasaya Çıkıyor Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Hogwarts Legacy Hakım Oluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Trick : Phantom Detective
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız