Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon: Wildlands Açık Beta Tarihi Duyuruldu

 
   Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'in açık beta tarihini kendi blogu üzerinden duyurdu. Duyuruya göre de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands açık beta23 Şubat - 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Ön yükleme ise 21 Şubat tarihinde ulaşılabilir olacak. 
 
   Açık betada, kapalı betada bulunan tüm içeriklerin yanı sıra bir de Montuyoc adı verilen bir bölge bulunacak. Montuyoc, Bolivya Altiplano bölgesinde sağlam bir şekilde savunulan bir bölge. 
 
   Açık betaya katılan veya daha öncesinde kapalı betaya katılmış olan ve Ghost Recon Wildlands'in kutulu sürümünü 31 Mart tarihinden önce aynı Ubisoft hesabından açan kişiler “Unidad Conspiracy” adlı özel bir ödül kazanacak. “Unidad Conspiracy”,  Santa Blanca ve yerel Unidad ordusu arasındaki çatışmayı içeren 3 özel görev. 
 
   Açık dünya taktiksel shooter oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, 7 Mart 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak. 
 
   Açık beta için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Ghos Recon: Wildlands pc ps4 xbox one aksiyon
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Çıkış Tarihi Duyuruldu E3 2017: Bethesda Basın Konferansı Doğrulandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon: Wildlands
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız