Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon Breakpoint'e Yapay Zeka Takım Arkadaşları Geliyor

 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in bu ay içinde yayınlanması planlanan hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler güncellemesi Temmuz ayının ortalarına ertelendi fakat güncelleme en çok istenen özelliklerden birini beraberinde getirecek. 
 
Versiyon 2.1.0 ile birlikte yapay zeka takım arkadaşları oyuna eklenecek. Böylelikle oyunu tek oyunculu olarak oynamak isteyen kullanıcılar tek başına ilerlemek zorunda kalmayacak.

Versiyon 2.1.0 aynı zamanda PvP ve Gunsmith güncellemesi, hata düzeltmeleri, iyileştirmeler ve daha fazlasını içerecek.
 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint PlayStation 4, Xbox One ve PC (Uplay & Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Ubisoft
Royal Youth Destek Rolü Oyuncusu Carve, Kural İhlalinden Dolayı 1 Yıl Men Edildi Bungie İş İlanı Yeni Oyun Hakkında İpuçları Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

khyrasothemis

10.6.2020 08:53:58

0
Doğrudur şu anda oynanacak düzeyde olabilir, ama seriye yakışmayan bir oyun geldi ve böyle düşünen bir tek ben değilim. Ayrıca oyunun çıkışından bir kaç gün önce yapılan betasını da oynadım. Gerçekten berbat bir deneyimdi benim gibi bir seri hayranı İçin. Oyunun kötü olduğunu ve büyük değişimler geçireceğini Ubisoft’un yöneticileri de kabul etti.

BSC Misafiri

10.6.2020 00:36:10

0
Bence odyssey alın hiç gerek yok,bu oyunda challrnde diye birşey yok.Oyunu şöyle tarif edeyim. Hani Far Cry 3 te Map editor vardı ya,Sanırsın oradan bi map yapmışlar içine 2 üç düşman atmışlar

BSC Misafiri

9.6.2020 19:35:57

0
Şunu mu odyssey i mi alsam bilemedim

Philipp_Plein

9.6.2020 17:40:25

0
Alfa sürümü oynayıpta oyuna çamur atmak ne kadar doğru? Onlarca patch çıktı oyuna hala daha çıkmaya devam ediyor gayet de oynanabilir durumda şuan.

gursoyf

9.6.2020 15:35:11

+1
denedim ve almaktan hemen vazgeçtim ki ghost reacon oyunlarının hayranıyımdır. şöyle ağız tadıyla bir adam buramadım. anında onlarca dron top tank vs geliyor eliyle koymuş gibi seni buluyorlar. nerde kaldı ghost oluşumuz? :D yapay zeka ise bu oyunun çıkışında olması gerekirdi ama bence iş işten geçti. tekrardan canlanması çok zor. nerde o future soldiers havası? kendinizi herçek bir ghost gibi hissediyordunuz. neyse yine de umudumuzu kaybetmeyelim. beğendiğimiz özlediğimiz o oyunları da yapanlar bu adamlar. elbet hatalarını anlayıp düzelteceklerdir.

StalkerReborn

9.6.2020 12:19:37

+2
future soldier den sonra ghost recon bozdu. eski oyunların tadını alamıyorum...

khyrasothemis

9.6.2020 11:26:54

0
İlk Ghost Recon oyunundan Ghost Recon Wildland’a kadar bütün seriyi oynadım, Wildland’ı sevmesem bile seriye hürmeten aldım, ama Breakpoint’in Alfa sürümünü bir saat oynandıktan sonra almaktan vazgeçtim. Gerçekten beş para etmez. Umarım seri eski özüne döner.

Rachsuchtig

9.6.2020 11:26:20

+2
Düşmanlarin yapay zekası baya kötüydü, takım arkadaşlarının zekası nasıl olacak

BSC Misafiri

9.6.2020 11:23:46

+1
Yapay gerizeka olmasın?

RealArek

9.6.2020 08:38:45

+1
Güzel olmuş ama asıl hikayenin devamını getiriceklerdi onun gelmesi lazım parça parça satmak nedir tutmuyo anlayın artık oyunun sonu zaten sezon finali gibi.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız