Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GhostWire: Tokyo Kreatif Direktörü Ikumi Nakamura Tango Gameworks'ten Ayrıldı

 
E3 2019'da yayıncı Bethesda Softworks ve The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks tarafından duyurulan aksiyon macera oyunu GhostWire: Tokyo'nun kreatif direktörü Ikumi Nakamura Tango Gameworks'ten ayrıldı.
 
Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Ikumi Nakamura "Tango ve Zenimax'te dokuz yıl kreatif direktör ve sanat yönetmeni olarak çalıştıktan sonra, yolculuğumun burada bittiğini hissettim. Burada çalıştığım yetenekleri insanlardan çok şey öğrendim ve onlara çok büyük saygı duyuyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen varsa iletişime geçebilir." dedi.
 
Ikumi Nakamura, GhostWire: Tokyo'nun hikayesini, senaryosunu ve karakterlerini yazdı ve tasarladı. Kendisi The Evil Within ve The Evil Within 2'nin geliştirme sürecinde de yer almıştı. Tango Gameworks'e katılmadan önce ise Platinum Games'te Bayonetta üzerinde konsept sanatçısı ve Capcom'da Okami üzerinde çevre tasarımı sanatçısı olarak çalıştı.
 
GhostWire: Tokyo hakkında ilk bilgilere ve duyuru fragmanına buradaki haberden ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Öncesini Konu Alan "Dark Temple" Çizgi Romanı Çıktı Red Dead Redemption 2 Dosyalarının İçinde PC Versiyonuna Ait Özel Ayarlar Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız