Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Get Even Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Geliştirici stüdyo The Farm 51 ve dağıtıcı BANDAI NAMCO Entertainment Europe, first person aksiyon macera türündeki Get Even'ın resmi çıkış tarihini açıkladı.
 
   Get Even, 26 Mayıs tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 

Cole Black soruları olan bir adamdır…
Ya da öyle deniyor.
Eski, terk edilmiş bir tımarhanede uyandığında, göğsüne bomba sarılmış genç bir kızı kurtarma girişiminden başka bir şey hatırlamamaktadır. Geri kalan her şey bir boşluktan ibarettir.
Black, kafasına yerleştirilen ve insan hafızasını okuyabilen ve tekrar oynatabilen tuhaf bir teknoloji ile, kendi zihninin derinliklerine yolculuğa çıkar. Geçmişi hakkındaki gerçeği bulmak için. Neler olduğunu gerçekten öğrenmek için. Ve iki basit soruya cevap bulmak için:
‘Neden oradaydı?’ ve ‘Kız kimdi?’ 

 
   BANDAI NAMCO Entertainment Europe tarafından paylaşılan Get Even hikaye videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Farm 51 Get Even First Person PC PS4 Xbox one
Impact Winter Çıkış Tarihi Duyuruldu South Park: The Fractured but Whole Tekrar Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Muhammed310

12.2.2017 15:36:07

0
Dark Souls gibi sağlam bir oyunu oynadıktan sonra bu firma ne yapsa oynarım adamlar işini hakkıyla yapıyor bu oyunu da güzel yapmışlar çok beğendim

dingo egret!

10.2.2017 13:47:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri grafiklerin neresi begenilmedi acaba ? bence gayet gerçekçi ve hoş duruyor. ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki
Lansmanda gördüğüm şeyleri bekliyorum misafir. Bak sağ tarafa doğru oyunla ilişkilendirilen eski tarihli öteki haberleri göreceksin. Onlara bi tıkla da incelesene... Al hatta seni büyük bir zahmetten kurtarayım misafir: https://www.youtube.com/watch?v=4dnw9dWISvw Umarım Gazali başka siteden link verdik diye headshot yapmaz. Yani diyeceğimm o ki 2 oyun arasındaki tek benzerlik mahkum kızın sırtındaki çizgili tunik.

BSC Misafiri

9.2.2017 22:49:27

0
Oyunu beğendim alırım büyük ihtimal bu tarz oyunlar büyük nimet valla. Koskoca Bandai Namco varsa zaten o oyun olmuştur.

BSC Misafiri

9.2.2017 22:49:01

0
süper bir oyun olucak gibi duruyor

BSC Misafiri

9.2.2017 22:48:56

0
heyecanla bekliyorum. Uzun süredir takip ettiğim bir oyundu.

BSC Misafiri

9.2.2017 22:48:05

0
grafiklerin neresi begenilmedi acaba ? bence gayet gerçekçi ve hoş duruyor. ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki

Himurajutsu

9.2.2017 21:50:10

0
Tek kelimeyle TIRT!

StrangerLovely

9.2.2017 17:16:30

0
O ilk teaserdaki teknolojinin oyun amaçlı değil de ortamların 3 boyutlu modellerinin çok gerçekçi yapılabilmesi için kullanıldığıyla alakalaı vir haber vardı sanki, 3 boyutlu modellemeler de oyunlarla alakalı tabii ama direk oyun odaklı da değildi yani en başından oyunun öyle gelmeyeceği belliydi zaten. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Rogue Agent

9.2.2017 16:46:45

0
oyun ya namco altına girdikten sonra saptırıldı bir an önce çıkartılması için bu hale getirtildi ya da foto realistik grafikler için daha erken beceremediler

2K

9.2.2017 14:39:33

0
İlk duyurdukları zaman yayınladıkları teaser tarzı oynanış göstermeyen video direk gerçek gibi duruyordu. Hatta baya olay olmuştu 'en iyi gözüken oyun olacak' gibi söylentiler vardı ve yayınlanan videoda hangisi oyun hangisi gerçek görüntü farkı belli bile olmuyordu. Anlaşılan proje zor süreçler geçirdi veya yapamadılar ve bu yola gittiler. En azından aradan yıllar geçtikten sonra bu tarz gameplay videoları göstererek nasıl bir oyun olacağını, nasıl gözüktüğünü gösterdiler, Ubisoft gibi yalan atma moduna girmediler. Yanlış hatırlamaıyorsam bir binada, bir kadını kurtarmaya çalışacağız ve trailer'de 'What is real?' gibi yazılarından psikolojik olarak karakter etkilenecek gibi anladım. Umarım farklı bir oyun olur, grafiği o kadar önemli değil.

dingo egret!

9.2.2017 14:11:57

0
Rezalet, down grade'in böylesi! ilk lanse edildiği sırada 3d scanning teknolojisinden faydalanacak, hyper realistik olacak deniyordu bu oyun için. İsteyenler açıp eski videolara, ekran görüntülerine baksın. Hatta gerçek hayattan 3d taramayla dijitale aktardıkları efso görüntüler paylaşmışlardı.

__lcnyvz__

9.2.2017 08:11:47

0
2017 bandai namco'nun senesi olacak anlaşılan
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Get Even
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız