Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geralt of Rivia Soulcalibur VI'da Oynanabilir Karakter Olacak

 
   The Witcher serisinin ana karakteri Geralt of Rivia, Bandai Namco'nun yeni dövüş oyunu Soulcalibur VI'da oynanabilir karakter olarak yer alacak.
 
   Ayrıca Kaer Morhen'in eğitim alanı oynanabilir sahnelerden biri olacak ve The Witcher 3: Wild Hunt soundtrack'i “Hunt or be Hunted” Geralt'ın dövüşleri esnasında oyunculara eşlik edecek.

   Soulcalibur VI 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Soulcalibur VI BANDAI NAMCO PS4 Xbox One PC Dövüş
Shadow of the Tomb Raider Resmi Olarak Duyuruldu Agony PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stalker(1979)

16.3.2018 11:58:02

0
Igni ile yakmak farz oldu

BSC Misafiri

16.3.2018 01:23:49

0
Moruk Geralt'ı dövmek için sabırsızlanıyorum. Sonunda ele ayaga düştü

RaiTrQ

16.3.2018 01:02:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haplo He, lafı atan ben mi oldum şimdi? Yalnız "he bi' Enis bildi bravo ona" ya da "her konuşana inanmayın" gibi söylemleriniz bariz bir şekilde "pek gıcık bu editör" mesajı taşımasa bile "onun da yaptığı iş miydi şimdi?" yaklaşımınızı açıkça hissettiriyor; malesef sizden aldığım enerji bu yöndeydi. Bunun da sebebini "e bu zaten söylendi, ben bunu zaten biliyorum" düşüncesi oluşturuyor diye düşünüyorum. İnternet çağında bir haber veya iletinin "mağara" olması için 1 gün bile fazla bir süre; örneğin, gün içerisinde aldığımız haberler, okuduklarımız, izlediklerimiz, akşam vakti olup da televizyon ekranlarına taşındığında "bu haberciler de iş mi yaptıklarını sanıyorlar şimdi?" duygusunu sizin gibi ben de hissediyorum. Bu nedenle duygularınızı anladığımı düşünüyorum. Yine de tanımadığımız insanların işlerini överken, bildiğimiz insanları küçük görme alışkanlığımızdan hep beraber vazgeçmeliyiz. Evet, toplumca hatta dünyaca kaynak gösterme alışkanlığından yoksunuz; ben de her haber veya iletinin altında kaynak gösterilmesini dilerdim; bakılsın veya bakılmasın. Lâkin yabancı kaynaklar dediğimiz sitelerin de yaptığı işler buradakinden farklı değil. Bir site yabancı diye "kaynak" sayılabiliyor iken, Donanım Haber'i kaynaktan saymamak insanların emeklerini küçümsemek olur. Sonuçta bu site de haberleri birinci kaynaktan edinmek için editörlerini yurt içinde ve yurt dışında fuar ve basın toplantılarına göndermekte, yer yer canlı yayınlar yapmakta, gerçek kaynaklar için bir amplifikatör işlevi görmekte. Kaynakların da zaten haberlerini geniş kitlelere yayabilmek için bu amplifikatörlere, yani aracılara ihtiyaçları var. Duyumlarımızı, haberlerimizi ilk ağızdan birebir alarak birinci elden kaynağın kendisi olmadığımız müddetçe bizim de başka kaynakları kullanmaya ihtiyacımız var. İlk mesajımdaki pek de ciddi olmayan söylemimi ciddiye aldığınız için ne söylemeliyim bilmiyorum; ama her söylenene inanmamam konusunda verdiğiniz uyarı ve tavsiyeniz hangi amaçla söylenmiş olursa olsun başkası için olan endişelerinizi içeriyor, bunun için teşekkür ederim. Keyifli araştırmalar dilerim.
Ne tanır ne izlerim editörü hiçte izlemedim senin herşeyi sanki ilk o bulmuş yada o bilmiş tavrına söylemiştim hatanı anlaman güzel olmuş rica ederim ne demek

Haplo

15.3.2018 22:31:01

0
He, lafı atan ben mi oldum şimdi? Yalnız "he bi' Enis bildi bravo ona" ya da "her konuşana inanmayın" gibi söylemleriniz bariz bir şekilde "pek gıcık bu editör" mesajı taşımasa bile "onun da yaptığı iş miydi şimdi?" yaklaşımınızı açıkça hissettiriyor; malesef sizden aldığım enerji bu yöndeydi. Bunun da sebebini "e bu zaten söylendi, ben bunu zaten biliyorum" düşüncesi oluşturuyor diye düşünüyorum. İnternet çağında bir haber veya iletinin "mağara" olması için 1 gün bile fazla bir süre; örneğin, gün içerisinde aldığımız haberler, okuduklarımız, izlediklerimiz, akşam vakti olup da televizyon ekranlarına taşındığında "bu haberciler de iş mi yaptıklarını sanıyorlar şimdi?" duygusunu sizin gibi ben de hissediyorum. Bu nedenle duygularınızı anladığımı düşünüyorum. Yine de tanımadığımız insanların işlerini överken, bildiğimiz insanları küçük görme alışkanlığımızdan hep beraber vazgeçmeliyiz. Evet, toplumca hatta dünyaca kaynak gösterme alışkanlığından yoksunuz; ben de her haber veya iletinin altında kaynak gösterilmesini dilerdim; bakılsın veya bakılmasın. Lâkin yabancı kaynaklar dediğimiz sitelerin de yaptığı işler buradakinden farklı değil. Bir site yabancı diye "kaynak" sayılabiliyor iken, Donanım Haber'i kaynaktan saymamak insanların emeklerini küçümsemek olur. Sonuçta bu site de haberleri birinci kaynaktan edinmek için editörlerini yurt içinde ve yurt dışında fuar ve basın toplantılarına göndermekte, yer yer canlı yayınlar yapmakta, gerçek kaynaklar için bir amplifikatör işlevi görmekte. Kaynakların da zaten haberlerini geniş kitlelere yayabilmek için bu amplifikatörlere, yani aracılara ihtiyaçları var. Duyumlarımızı, haberlerimizi ilk ağızdan birebir alarak birinci elden kaynağın kendisi olmadığımız müddetçe bizim de başka kaynakları kullanmaya ihtiyacımız var. İlk mesajımdaki pek de ciddi olmayan söylemimi ciddiye aldığınız için ne söylemeliyim bilmiyorum; ama her söylenene inanmamam konusunda verdiğiniz uyarı ve tavsiyeniz hangi amaçla söylenmiş olursa olsun başkası için olan endişelerinizi içeriyor, bunun için teşekkür ederim. Keyifli araştırmalar dilerim.

BSC Misafiri

15.3.2018 21:17:34

0
Switch'e de çıkmalıydı ...

BSC Misafiri

15.3.2018 21:17:33

0
Aslında ilerdeki mortal kombat oyununada yakışabilen bir karakter geralt...

RaiTrQ

15.3.2018 21:08:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Söylemimden niye alınıyorsunuz ki sayın konsolcu üye? Enis Kirazoğlu ile bir alıp veremediğiniz mi oldu? Siz her yerin adamıysanız söyleyecek sözüm yok tabi.
Alınmadım ki öyle her konuşana inanmayın başınız ağrır loto yapalım diye söylüyorsunuz ya hani araştırıyoruz burdan önce yabancı kaynakları okuyoruz siz okuyamıyorsanız laf atmazsınız bu kadat basit

Wayward Son

15.3.2018 20:57:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Söylemimden niye alınıyorsunuz ki sayın konsolcu üye? Enis Kirazoğlu ile bir alıp veremediğiniz mi oldu? Siz her yerin adamıysanız söyleyecek sözüm yok tabi.
Yalnız adamın dediği doğru. Twitter'da neredeyse 1 aydır yabancı oyun sitelerinin hesaplarında paylaşılıyordu. Yani Enis'e bir gıcıklığı olduğunu sanmıyorum :)

Haplo

15.3.2018 20:52:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Bunu sağır sultan bile duymuştu her yerde her sitede bu oyundan başka ihtimal veren yoktu zaten. He bir enis bildi bravo ona
Söylemimden niye alınıyorsunuz ki sayın konsolcu üye? Enis Kirazoğlu ile bir alıp veremediğiniz mi oldu? Siz her yerin adamıysanız söyleyecek sözüm yok tabi.

RaiTrQ

15.3.2018 19:24:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Haplo 2si1'i izlediyseniz Enis Kirazoğlu geçen hafta atılan tivitten yola çıkarak Geralt'ın Soulcalibur'a geleceği konusunda bir ışık yakmıştı. Programın yeni bölümüde kendisinden gelecek haftanın Sayısal Loto sonuçlarını da paylaşmasını istiyoruz.
Bunu sağır sultan bile duymuştu her yerde her sitede bu oyundan başka ihtimal veren yoktu zaten. He bir enis bildi bravo ona

redoracle

15.3.2018 19:02:43

+1
Son of Sparda Dante'yi hatta ikizi Vergil'i de görsek güzel olur.

Haplo

15.3.2018 18:30:21

0
2si1'i izlediyseniz Enis Kirazoğlu geçen hafta atılan tivitten yola çıkarak Geralt'ın Soulcalibur'a geleceği konusunda bir ışık yakmıştı. Programın yeni bölümüde kendisinden gelecek haftanın Sayısal Loto sonuçlarını da paylaşmasını istiyoruz.

atsuma

15.3.2018 18:25:11

0
DLC olarak vermezler umarım. Witcher 4 gelinceye kadar geralt sağda solda gözükecek anlaşılan.cyberpunk 2077 de Witcher dan bir easteregg bekliyorum.

Shovel Knight

15.3.2018 18:14:49

0
serinin önceki oyunlarını oynamadim daha doğrusu oyle dövüş oyunu oynamisligim yok ama geralt için bu oyunu alasim geldi steam ede gelecekmiş daha ne olsun

Drima

15.3.2018 16:48:13

+2
Harbi yapmış adamlar ha.. Gerçeğine de sadık kalmışlar. Belki bi ihtimal 1. ve 2. oyun kostümleri de alternatif olarak bulunuyordur
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soulcalibur VI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız