Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geralt En Sonunda Monster Hunter: World PC Versiyonuna da Geliyor

 
Capcom, Geralt of Rivia'nın Monster Hunter World dünyasına adım atacağı Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinin PC versiyonuna 9 Mayıs'ta geleceğini duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına 8 Şubat 2019 gelmişti.

Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinde The Witcher serisinin ana karakteri Geralt of Rivia kendisini Araştırma Komisyonu üyeleriyle karşılaştığı Yeni Dünya'da bulacak. Bu işbirliği The Witcher 3'ün sürükleyici RPG deneyimini Monster Hunter: World'ün oynanışına enjekte eden bir etkinlik görevi ve bir de kontrat sunacak. Zorluk The Witcher 3: Wild Hunt'taki Death March! seviyesinde olacak ve tamamlayanlar oyun içinde kullanılabilecek zırh, silah gibi ödüller kazanacak. Etkinlik görevi 17 Mayıs'a kadar ve kontrat kalıcı olarak ulaşılabilir olacak.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha daha fazla detaya Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
The Witcher Serisi Steam'de İndirimde Sniper Elite V2 Remastered 14 Mayıs'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız