Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geometry Wars 3 için Ücretsiz Bir Ek Paket Duyuruldu


       Sierra'nın dağıtımcılığını yaptığı oyun Geometry Wars 3 için yepyeni bir ek paket duyuruldu. Dimensions Evolved adını alacak bu güncelleme oyuna yeni içerikler ekliyor.
 
      Bu içerikler arasında 40 yeni bölüm, yeni bölüm sonu canavarları ve yeni oynanış türleri bulunuyor. Güncellemeyle eklenen Hardcore modunda 20 bölümü "drone" veya "super" kullanmadan bitirmeniz gerekiyor. Oyunda bu moda özel bir sıralama bulunduğunu belirtelim. 
 
      Bahsettiğimiz güncelleme çıkışını yaptıktan sonra Geometry Wars 3: Dimensions'un adı Geometry Wars 3: Dimensions Evolved olarak değiştirilecek. Güncellemenin ücretsiz olacağının altını çizelim. Günceleme sonrası oyunun fiyatı da aynı kalacak. Geometry Wars 3: Dimensions Evolved; Xbox One, Xbox 360 için 1 Nisan'da diğer platformlar için ise 31 Mart'ta yayınlanacak. Ek paket için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Geometry Wars Lucid Games Sierra Games
Nintendo'nun Hisse Değerleri Adeta Fırladı! Stealth Inc 2 Bir Süreliğine Sadece Humble Store Üzerinden Satılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Geometry Wars 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız