Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact için 3.2 Güncellemesi 2 Kasım'da Geliyor

 
 
Geliştirici miHoYo, Genshin Impact için "Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises" adlı sürüm 3.2 güncellemesinin 2 Kasım'da yayınlanacağını duyurdu.
 
En son güncellemeyle Sumeru'nun ana hikayesi, büyük finale varmadan önce doruk noktasına ulaşacak. Bunun yanı sıra Nahida ve Layla da dahil olmak üzere daha fazla oynanabilir karakter oyuna dahil olacak. Bu arada, Fungi - mantarları yakalamak ve eğitmek de dahil olmak üzere daha zorlu rakipler ve eğlenceli etkinlikler, oyuncuların Teyvat'ın fantezi dünyasındaki maceralarını daha da zenginleştirecek. 
 
Mevcut oyun deneyimini geliştirmek için daha fazla iyileştirme dahil edilecek. Uzun zamandır beklenen "Replication Sistemi" oyuna eklenecek. Böylece oyuncular kendi krallık tasarımlarını paylaşabilecek. Ayrıca Sürüm 3.3'ten itibaren Oyun Dili ayarlarında İtalyanca ve Türkçe dilleri mevcut olacak. 
 
Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. Bir Switch sürümü de planlanmakta. 
 
Fragman videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Çeyrek Final 3. Gün Karşılaşması Tamamlandı! Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Gotham Knights Dahil Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2022 12:14:00

+1
Ulan be Türkçe ile en baştan oynamak lazım hikâyesini... İngilizcem yettiği kadar anladım çoğu şeyi kaçırdım hikâyede, hikâyedeki konuşmaların bazıları boş konuşmalardı ama yinede kaçırdık bir şeyler :D Türkçe gelmesi ve oyun dünyasının Türkçe'yi önemsemesi çok güzel bir şey

BSC Misafiri

24.10.2022 10:37:33

+1
Sonunda Türkçe geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız