Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact PS4 için Bu Sonbaharda Çıkacak

 
Yayıncı ve geliştirici miHoYo, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact'in bu sonbaharda PlayStation 4 için çıkış yapacağını doğruladı.

PC, iOS ve Android versiyonlarının Ekim ayından önce çıkış yapacağı duyurulmuştu.

Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlıyor.

Oyun hakkında:
 

Destansı görevlerin sizi beklediği, macera ve gizem dolu devasa bir açık dünyaya adım atın. Başka bir dünyadan gelen bir gezgin olarak, kayıp kardeşinizi bulmanız ve Teyvat'ın sırlarını açığa çıkarmanız gerekiyor.

İyi kalpli bir kılavuz peri olan Paimon'un eşlik ettiği göreviniz, sizi güzel ormanlar, kalabalık kasabalar ve tehlikeli zindanlara götürüyor. Yolculuğunuzda acımasız düşmanlar ve şeytani bulmacalarla karşılaşacak olsanız da, dört kişilik özel grubunuza katabileceğiniz 30'dan fazla oynanabilir müttefikle işbirliği yapabilir ve tüm engelleri aşmak için elementlerin gücünü kullanabilirsiniz.

Teyvat'ı istediğiniz gibi keşfedin
Açık dünyada uçun, devasa bir denizde yüzün, dağlara tırmanın ve ücra yollara girin. İster hikayeyi takip edin, ister sadece muhteşem ortamın keyfini çıkarın, Teyvat'ı dilediğiniz şekilde keşfedebilirsiniz.

Dörde kadar ekip üyesi ekleyin
Sizinle tanışmayı bekleyen ve her biri farklı yeteneklere, kişiliklere ve dövüş tarzlarına sahip 30'dan fazla karakter arasından kiminle omuz omuza savaşacağınızı seçip ekibinizi kurun. Şövalyelerin büyük ustası Jean'i mi seçeceksiniz? Yoksa gücünü yıldırımlardan alan bir cadı olan Lisa'yı mı?

Yedi elementte ustalaşın
Zorlu bulmacaları çözmek ve güçlü saldırılar yapmak için Pyro, Hydro, Electro, Anemo, Dendro, Cryo ve Geo'yu kontrol edip birleştirin.

Yalnız seyahat edin veya birlikte avlanın
Kendi başınıza savaşlara katılın veya arkadaşlarınızı, tehlikeli canavarlara karşı mücadeleye katılmaya davet edip bu devasa dünyanın sırlarını birlikte keşfedin. 

 
State of Play oynanış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Spelunky 2 PS4 için 15 Eylül'de Çıkacak Aeon Must Die! 2021'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız