Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelecek Call of Duty Oyunu için Belgesel Niteliğinde Bir Video Yayınlandı


     Hakkında yavaş yavaş bilgiler öğrendiğimiz bir sonraki Call of Duty oyunu için belgesel niteliğinde bir video yayınlandı. Dünyadaki en iyi askerlerin bir ülkeye değil de bir şirkete bağlı olduğunu anlatan bu video, gelecek Call of Duty oyununun teması hakkında bilgi veriyor.
 
     "Bir sonraki Call of Duty'de, dünyanın en iyi askeriyesi bir ülkeye değil bir şirkete ait olacak." cümlesiyle başlayan bu videoda, özel askeriye şirketlerinin ne kadar büyüdüğü izleyecilere aktarılıyor. Bir sonraki Call of Duty oyununun sunacağı hikaye hakkında kapı aralayan bu video, izleyenlere şu soruyu soruyor: Bizi koruması için para verdiğimiz insanlar daha iyi bir teklifle karşılaşınca ne olacak? 

     Aşağıdan videoya ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one
Nintendo, Japonların En Gurur Duyduğu 7. Şirket The Walking Dead'in 3. Bölümü Yakında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2014 09:55:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Oyun da oyun olarak kalsın bence paralı asker olmak tamam da ne bu böyle bu videodaki kişiler ile reportaj yapıp gerçek bir kesit gibi sunmalari , bu durumu oyuna baglamalari .Mafya babası ve fedaileri ,Bir. Ünlünün korumalari..body guard lardlari ,Polis de aynı şey ..TitanFall da aynı konuyu işliyor dikkat ederseniz .şirket güçlenip askeri robot üretiyor falan ..( yanlışın olabilir yorumunda - ) ... Nasıl bir zihniyet se bunlar .
Adamlar biliyorlar artık 2. dünya ve modern savaşların sıktığını işlenecek bir konu kalmadığını yeni fikirlerle yeni kurgulara yöneliyorlar bence iyide yapıyorlar. Bu video da işlerini ciddiye aldığını gösteriyor onların. Tebrik ettim doğrusu umarım oyun sağlam olur.

SoulCr4dle

2.5.2014 09:17:47

0
Trailerı yayınlandı bu arada http://www.youtube.com/watch?v=sFu5qXMuaJU Edit: Oyunun adıda Advanced Warfare Black Smith değil.

Mustafa

2.5.2014 07:41:16

0
Grafikler çok gerçekçi duruyor.

kankam1030

2.5.2014 04:54:49

+1
http://www.bolumsonucanavari.com/kullaniciVideosu-Call_of_Duty__Kiralik_Superguc_Turkce_Altyazi-27785-4339.htm (Türkçe altyazı)

Jose_Gökhan

2.5.2014 03:45:03

0
Grafikler güzel görünüyor.

mementopolis

2.5.2014 02:13:01

0
Oyun da oyun olarak kalsın bence paralı asker olmak tamam da ne bu böyle bu videodaki kişiler ile reportaj yapıp gerçek bir kesit gibi sunmalari , TitanFall da aynı konuyu işliyor dikkat ederseniz .şirket güçlenip askeri robot üretiyor falan ... Nasıl bir zihniyet se bunlar . Edit
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız