Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geçtiğimiz Yıl Steam'den Kaldırılan Guardians of Ember Geri Dönüyor

 
Devasa çok oyunculu hack & slash oyunu Guardians of Ember geçtiğimiz yıl Şubat ayında yayıncı Insel Games'in kullanıcı incelemelerini manipüle etmesi (stüdyo çalışanlarının oyunu satın alıp olumlu incelemeler yazması) sebebiyle Valve'ın kararıyla Steam'den kaldırılmıştı.

Ancak oyun geri dönüyor. Gameforge, Guardians of Ember'in tüm yayıncılık haklarını Insel Games'ten satın aldığını ve oyunu oynaması ücretsiz olarak yeniden çıkaracaklarını duyurdu. Güncellenmiş oyun geliştirilmiş oynanış, görev tasarımı, karakter özelleştirme ve arayüz; Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve seçili Asya bölgelerinde genişletilmiş yerelleştirme desteği sunacak.

Kapalı beta kayıtları oyunun resmi websitesi gameforge.com üzerinde başladı ve oyunun önceki sürümüne sahip olanlar kapalı betaya kesin olarak katılabilecek. Oyunun tam sürümünün ne zaman çıkacağı ve Steam'e gelip gelmeyeceği de belli değil. Oyunun detaylarına yine gameforge.com üzerinden Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Capcom Resident Evil 3 Remake'in Olasılığı Hakkında Yorum Yaptı Dogfighter: World War 2 ‘Senaryo Modu’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ProjectMan

30.1.2019 10:31:36

0
genelde bu tarz oyunlarda FX lerin fazla olması sebebiyle karakterler çok gölge planda kalıyordu. videosunu izleyince oyunun 1080p büyük ekran görsel açısı anlamıyla değilde biraz daha mobilite anlamıyla ufak ekranlarada uygun olduğu görülüyor. özetle bu geniş ekranlar çıkmadan önceki arcade tarzı bir aksiyon tadı yaşatabilir.

Watton1

29.1.2019 17:23:02

0
Bu greenlight ve yorum sistemi yüzünden steam ele ayağa düştü kalite düşüyor şiddetle hele bu yorum işinde keşke sadece steam tarafından seçilen adamlar yorum yapabilse adam oyunu açamadı diye puanını düşürüyor veya oyunla alakası yok başka yerde tartışma duymuş gelip eksiyi basıyor saçma sapan işler dönüyor yorumlarda greenlight ayrı bir gerzeklik tabi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız