Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ün İlk Videosu, Bilgiler ve Çıkışı


 
     Geçtiğimiz hafta Xbox Live üzerinden görücüye çıkan Gears of War'ın bugün gerçekleşen resmi duyurusu ile birlikte ilk tanıtım videosu da yayınlandı.
 
     Oyunun ilk videosu aslında gece yayınlandı. Amerika'da Late Night with Jimmy Fallon adlı televizyon programına katılan Cliff Bleszinski, burada oyuna ait bazı bilgileri paylaştı. Keyifli bir sohbetten sonra ise büyük bir süpriz ile oyunun ilk tanıtım videosun da yayınlandı.
 
     İlk Gears of War oyununun muhteşem videosu "Mad World"ü herkes hatırlıyordur sanırım. işte aynen o tarzda olan bu yeni videoda da oyuna ait bir çok bilgi verilmiş. "Ashes to Ashes" adlı bu videoda ilk gözüken karakter ise Dom oluyor. Sakalları uzamış olan ve tabir-i caiz ise berduş gibi gözüken Dom, anlaşılan eşi öldükten sonra pek bir amacı kalmamış ve muhtemelen oyunda daha çökmüş ve korkusuz bir karakter olarak karşımıza çıkacak.
 
     Dom'un hemen sonrasında ise onu kurtaran Marcus'u görüyoruz. Marcus'tan sonra ise Cole ve Baird karakterleri gözüküyor. Videoda ayrıca savaşan bir bayan karakterde var. Henüz ismi açıklanmasa da isminin Anya olduğu söyleniyor.
 
     Gears of War 2'den 1.5 yıl sonrasını anlatacağı belirtilen oyunda ayrıca 4 kişilik co-op modu bulunacağı da söyleniyor. Videoda dikkat çeken bir başka detayda yeni bir ırkın gözükmesi. Bu ırk hem insanlığın hem de Locust'ların düşmanı olacak. Bu ırkı ismi ise Lambent olarak belirtiliyor.
 
     Oyunun çıkış tarihi geçen hafta ortaya çıktığı gibi Nisan 2011'de olacak. Blenszinski, muhtemelen 8 Nisan olacağını da sözlerine eklemiş. Microsoft ise bu tarihi onaylayarak oyunun 8 Nisan'da çıkacağını doğruladı.
 
     Yeni silahlar ve daha büyük bir macera barındıracağı söylenen oyunun bu ilk tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. oyunun videosunda da gözüken ilk dört ekran görüntüsüne ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action epic games xbox 360 Gears of War 3
En Çok PS3 Sahipleri Online DMC5'i Ninja Theory mi Yapacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız