Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3'ten Yeni Bilgiler


 
     Xbox 360'a özel olarak Nisan 2011'de piyasaya çıkacak olan Gears of War 3 ile ilgili yeni bilgiler Game Informer'dan sızdı. Yeni silahlar, düşmanlar ve ekip üyelerimiz hakkında bilgiler heyecanımızı daha da arttıracak.
 
     Ortaya çıkan bilgilere göre Delta Squad'a daha önceki oyunlardan tanıdığımız Anya Stroud ve yeni bir isim Jace Stratton da katılıyor. Marcus ve Dom'un yeni yardımcıları bu ikili olacak gibi görünüyor.
Önceki oyunlardan tanıdığımız karakterlerimiz Cole ve Baird'in de oyunda yer alacağını zaten biliyorduk.

     Peki diğer gelişmeler neler? Artık oyuncular silahlarını bir diğeriyle veya savaş alanındaki diğer askerlerle takas edebilecekler. Bu silahlar arasında Pendulum savaşları öncesi dönemden kalma yakın mesafede etkili süngülü bir Lancer da (yaratıkları ikiye ayırmak gibisi  yoktur) varmış.
 
     Diğer silahımız ise daha ilginç. Bu silah ise Pirana benzeri yaratıkları yere fırlatıyoruz ve bu yaratıklar gördüğü düşmanları yalayıp yutmaya çalışıyor. Bu silahla oynamak cidden eğlenceli olacak.

     Düşmanlarımızın cehpesinde de gelişmeler var. Gears of War 3'te 2 yeni Locust sınıfı yer alacak. Bunlardan bir tanesi Grenadier (bombacı) olacakken diğerinin büyük olduğu ve organik mancınık gibi bir işlevinin olduğu söyleniyor.
 
      The Lambent adlı yeni yaratıkların gelmesi yetmezmiş gibi bir de başımıza yeni Locust'lar çıktı. Anlaşılan Epic Games'in Gears of War 3 zor olacak açıklaması fazlasıyla doğru olacak.
 
      Bunların yanı sıra oyunda Arcade Mode'un da bulunacağı açıkladı. Bu modda yer çekimi gibi oyuncuların etrafında çeşitli etkilerin olacağı bir ortam sağlanacak. İstatistikler ve skorların da izlenebileceği ve arkadaşlarınızın bölümde ne durumda olduğunu görmemize de izin verilecek.
 
     Multiplayer için ise birisinin adı Overpass olmak üzere iki yeni harita açıklandı. Tabi ki harita sayısı ileride fazlasıyla artacaktır. Seri zaten grafiksel olarak mükemmel olmasına rağmen frame oranını 30 olarak hedeflenmesi sayesinde kaplamaların çok daha iyi görünmesini umuyoruz. Zaten Epic Games bu konudaki yeteneğini kanıtlamış bir firma.
 
     E3 fuarında bol bol videosunu görmeyi umduğumuz Gears of War 3 hiç kuşkusuz Xbox 360'ın 2010 yılındaki en büyük kozlarından birisi olacak. Kim bilir belki de en büyüğü.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Gears of War 3 Microsoft Xbox 360 TPS Shooter
Tournament of Legends'den Yeni Görüntüler MGS: Peace Walker Oyuncakları Square Enix'ten

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız