Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 3 Önümüzdeki Hafta Duyurulacak


 
     Sanırım, 1 Nisan'da şaka olan bir haberi gerçek diye girmek kadar bir editörü komik duruma hiç bir şey düşüremez. Üstelik bu haber deliler gibi beklenen bir oyuna ait olursa. 
 
     Gears of War 3 ile ilgili öyle bilgiler geliyor ki şaka olması mümkün değil diyor insan. Öncelikle Jimmy Fallon, twitter hesabında Cliff Bleszinski'nin yeni oyununu önümüzdeki Perşembe (8 Nisan) duyuracağını yazıyor.
 
     Daha sonra ise Eurogamer'dan Ellie Gibson'ın Epic Games'ten Mark Rein ile yaptığı röportajda ısrarla Gears of War 3'ü sorması, sanki herkes biliyor da kimse doğrudan konuşmuyor izlenimi yaratmıştı.
 
     Son olarak ise en önemlisi de bu sanırım. EGM'nin Nisan sayısının kapağında sağ alt köşede Gears of War 3 yazısının gözükmesi olayları daha da ciddi yaptı.
 
     Bütün bunlar bir şakaysa hiç şaşırmayacağım, ama öyle değilmiş gibi görünüyor. Gears of War 3 hangi platforma? Xbox 360'a özel mi? Yoksa Epic Games bizi şaşırtacak mı? 1 hafta sonra öğreneceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gears of War 3 Jimmy Fallon Cliff Bleszinski Ellie Gibson Epic Games Mark Rein action
Vanquish'ten Yeni Ekran Görüntüleri White Knight Chronicles 2'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız