Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears 5'in Online Moduna Yeni Bir Cezalandırma Sistemi Geliyor

 
Microsoft'un bu sene en başarılı işlerinden biri olan Gears 5'in online moduna yeni bir cezalandırma sistemi geliyor. Geçtiğimiz ayın başlarında çıkan oyun hikaye modu olarak oldukça başarılı bir yapım olarak kabul gördü. Online modundaki sorun ise bazı oyuncuların dereceli maçın ortasında oyunu terk etmesi.
 
Oyunun geliştirici ekibi The Coalition'ın resmi Twitter hesabından attığı tweete göre bundan sonra maçları düzenli olarak yarıda bırakıp çıkan oyunculara ceza belirli bir süre oyundan uzaklaştıracak. Aynı League of Legends'ta olduğu gibi önce kısa bir süre sonrasında ise katlanarak giden bir uzaklaştırma süresi olacak.
 
Tabii ki internet bağlantısı ya da zorunlu durumda oyunu terk edenler ceza almayacaklar sadece düzenli olarak bunu yapan oyuncular ceza alacaklar. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Gears 5 Gears of War 5 Microsoft The Coalition Xbox One Windows 10 PC
WWE 2K20'den Royale Rumble ve Hikaye Modu Oynanış Videosu Yayınlandı Fortnite Oyuncuları Oyunun Bugün Geri Geleceğini Düşünüyor

BSC Misafiri

15.10.2019 13:08:13

0
2 el atip cikayim diye giriyorsun sonra 2000 saatini bu ölmüş seriye gomen birinin karsinda maca giriyorsun cikmak istoyorsun ama despot yapimci seni 1 yil oyundan men etme gibi hapis cezasi misali sacma sapan bir cezayla tehdit ediyor.Zaten oyunu oynayan yok oturun hayatsiz tiplerle oturun yayila yayila kendiniz oynayin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız