Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gaming for Good Bağışları 10 Milyon Doları Geçti


    Humble Bundle'ları çoğunuz biliyorsunuzdur. Satışa sunulan paketlerle hem oyuncular, hem hayır kurumları, hem de yapımcılar kazanıyordu. Onun gibi sitelerden birisi olan Gaming for Good, toplamda 10 milyon dolarlık barajı geçti. 
 
    YouTube ve Twitch gibi sitelerde yoğun bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Bachir Boumaaza yani Athene, aylar öncesinde Gaming for Good isimli sitenin açılışını yapmıştı. Sitenin işleyişi şöyle; yapımcılar oyunlarını bağışlıyor, oyuncular ise para bağışlayarak topladıkları puanlarla bu oyunları ediniyorlar.
 
    Listede Papers Please, Gone Home, Tomb Raider, Metro: Last Light, Dead Island: Riptide ve Deus Ex: Human Revolution gibi oyunların yer aldığı program, geçtiğimiz günlerde 10 milyon dolarlık bağış çizgisini aştı. Toplanan bütün bağışlar Malavi, Endonezya ve Bengladeş'deki çocukların sağlığı için kullanılacak. Konuyla ilgili yayınlanan kutlama videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
athene youtube twitch gaming for good bağış
Last of Us: Left Behind'dan Yeni Haberler Yolda Battlefield 4, Çin'de Yasaklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TLOU

27.12.2013 17:13:51

0
Bu adam canlı yayında şifresini mail kısmına yazan adamdı sanırım...En çok yapmak istediğim şey oyun oynayarak insanlara yardım etmek bu işi başaran birini görmek hoşuma gitti

BSC Misafiri

27.12.2013 13:52:56

+2
Vaaay! Çok güzel bi uygulama takdir ettim :D ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız