Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamescom Bu Sene Çıtayı Bir Üst Seviyeye Taşıyor

   Dünyanın en büyük bilgisayar ve video oyunları organizasyonlarının başlarında gelen Gamescom bu sene çıtayı bir üst seviyeye çıkartıyor.
 
   900'den fazla katılımcı firma ile Gamescom bu sene geçen yıla oranla yaklaşık olarak %20 daha büyük bir etkinlik olacak ve beklentilere göre yeni bir rekora imza atacak. 
 
 
 
   Güney Afrika, Brezilya, Romanya ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere dört yeni ülke ile katılımcıların %70'inin uluslararası olacağı etkinlikte bu yıl ilk kez salon 1 de aktif olarak kullanılacak. Böylelikle geçtiğimiz yıl 193,000 metrekare olan sergi alanı bu yıl 201,000 metrekareye çıkarılacak. Salon 1'in EA tarafından özel olarak tutulduğunu da belirtelim.  
 
   Son iki yıldır 345,000 ziyaretçi sayısına ulaşan Gamescom'un bu sene bu sayıyı da geçmesi bekleniyor. 

   Gamescom 2017'nin açılışı Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından yapılacak. Tarihte ilk defa Almanya hükümetinin başbakanı Gamescom'un açılışını yapacak.
 
 
 
 
 
   Almanya'nın Köln şehrinde olacak Gamescom etkinliği 22-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.   
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein II: The New Colossus için Oynanış Videosu Yayınlandı, Season Pass Duyuruldu Xbox Game Pass'e Ağustos'ta Eklenecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

29.7.2017 12:41:37

0
Müthiş yorum.

BSC Misafiri

27.7.2017 19:54:22

0
Adamlar neler yapıyor yav.. Bide bize bak. Babana desen bele belee.. Boş iş onlar der geçer sigarasını yakar kenarda bağdaş kurup içer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız