Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gameloft da Elemanlarını Fazla Çalıştırıyormuş


 
     Bir süre Team Bondi'nin eski elemanları firmanın başkanı Brendan McNamara'nın kendilerini normalin çok üstünde çalıştırdığı yönünde şikayetlerde bulunmuşlardı. Bunun üzerine McNamara da bu sektörün günde 8 saat çalışılabilecek bir alan olmadığını söylemişti. Şimdi benzer şikayetler eski Gameloft çalışanlarından da geliyor.
 
     Gameloft'tan bir süre önce istifa eden Glenn Watson adlı bir çalışan bazen sabah 9:30'dan gece yarısından sonra 2:30'a kadar çalıştırıldıklarını ve sonraki gün 8:30'da ofiste olma zorunluluğunun bulunduğunu söyledi.  Haftada 100-120 saat çalıştırıldıklarını söyleyen Watson, günde 14 saat çalıştığı bir kaç haftanın ardından istifa kararı almış.

    Gameloft Auckland'ta (Yeni Zelanda) programcı olarak çalışan Watson'ın açıklamaları aslında Gameloft'un suç işlediğini de gösteriyor; çünkü ülkede bir kişi en fazla 12 saat çalıştırılabiliyor.

     Buna karşın Gameloft'un açıklaması ise oldukça garip. Elemanlarının kontratlarında makul saatler arasında (fazla mesai ücreti olmadan) fazladan çalışılacağının yazdığı ve kimseyi kendi isteği dışında zorla firmada tutmadıkları söylendi.
 
    Aslında Gameloft'un yaptığı tam anlamıyla yüzsüzlük gibi görünüyor. Yani sektörde çalışmak isteyenler ya bütün hayatlarını bize verirler, ya da işsiz kalabilirler diye düşünmek profesyonel bir firmanın söyleyeceği şeyler değil diye düşünüyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 order and chaos iphone ios order & chaos gameloft
Nexon Gözünü 3DS'e Dikti Fable: The Journey "Özgürlük" Üzerine Kuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

18.7.2011 15:13:12

0
Şu patron tripleri beni deli ediyor.hatta 1 keresinde Bostancı lunaparkın karşında Route24 vardı ,Patronu geçdim arkadaşı gelmiş gecenin 04:00de emir kipleri kullanınca ,kafa göz dalmışdım şerefsiz herife /grrr

stun

18.7.2011 14:14:21

0
resim herşeyi anlatıyor :D

CodeMachine

18.7.2011 11:38:59

+2
İnsanlar zenginleştikçe şerefsizleşiyor demekki, bir partronun hergün kendisine dua eden işçileri olması daha çok para kazanmaktan daha mı önemsiz ? Ben patron olsam çalışanlarıma iyi bir ortam iyi bir para ve insan gibi yaşam tarzı vermek isterim ki kazandığım paranın bereketi olsun, adamlar köle gibi insan çalıştırıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Order & Chaos Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız