Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones'un İlk Görüntüleri ve Kapağı

Oyunun da favori mekanlarından biri tabi ki "The Wall" olacak.

     Özellikle TV serisinden sonra oldukça popüler bir hale gelen George R.R. Martin'in ünlü eseri için yeni oyunların yapım aşamasında olduğu dün açıklanmıştı. Strateji türündeki A Game of Thrones: Genesis'in bekleneni verememesi üzerine bu sefer farklı türlerde oyunlar ile karşılaşıyoruz.
 
     Bu projelerden ilki ise RPG türünde olacak. Yapımcı koltuğunda ise Genesis'te vasatı bir görünüm sergileyen Cyanide Studios'u görüyoruz. Senaryo işleyişinde de George R.R. Martin'in kaleme aldığı olayları işleyecek olan oyunun çıkış tarihi ise 2012 olarak verilmiş.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyunun ilk ekran görüntülerine baktığımızda açıkçası grafiklerin pek tatmin edici durmadığını görüyoruz. Gerçi oyunun yeni duyurulduğunu da göz önüne alır isek belki bir gelişme ile karşılaşabiliriz. Üstelik bu ekran görüntülerinde sadece karakterlere odaklanılması da çevre grafiği ve atmosferi konusunda merak etmemizi sağlıyor. Ekran görüntülerine ve son derece sade olan kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
game of thrones taht oyunları atlus pc xbox 360 ps3
Reggie: Daha Güçlü Çıkış Oyunları Sunmalıyız Mass Effect 3'ten Co-op Detayları

BSC Misafiri

10.11.2011 16:40:32

0
çok aceleye geliyor bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız