Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones MMO'sunun Adı Belli Oldu


     Daha öncesinde BigPoint tarafından duyurulmasına rağmen bir bilgi alamadığımız Game of Thrones MMO'sunda bir hareketlilik var. Yapılan açıklamaya göre oyunun net ismi belirlendi, ilk sunum da oldukça yakın bir tarihte.
 
    Gelen açıklamada oyunun net ismi "Game of Thrones Seven Kingdoms" olarak açıklanırken, Comic-Con kapsamında bir sunumun müjdesi de verildi. Free to Play tarzda gelecek olan MMO-RPG oyunu 12-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Comic-Con etkinliğinde ilk kez gösterilecek. Oyunun ilk resmi videosu da bu etkinlikte yayınlanacak. Ayrıca bu etkinlikte Game of Thrones Seven Kingdoms, oynanabilir olarak ziyaretçilerin yolunu gözleyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Game of Thrones MMO BigPoint Artplant Unity game of thrones seven kingdoms
Xbox 360 Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor! Yarışma: John Carter DVD'si Kazananlar Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

6.8.2012 04:02:20

0
şu oyunu ver blizzard'a kendi oyunu olan wow'u rakip olmazsa neyim, zira blizzard'dan başka wow'u devirebilecek oyun yapabilen firma yok, olmayacak da kabullenin artık. blizzard ve game of thrones'un atmosferi, hikayesi, açık alanı, rpg ögeleri... off ulan bir an hayal ettim de aylık 50 lira bile verilir yani öyle bir oyuna.

Amrothrim

4.7.2012 00:11:05

0
Boşuna sevinmeyin, bunu gören ergenler gelip oyunu oynayacaklar ve sonra diziyide izlemeye başlayacaklar. :( Zaten herşey paralı olur. :(

BSC Misafiri

3.7.2012 18:34:45

0
anlaşılan kimse BigPoint şirketinin şimdiye kadar yaptığı oyunlardan oynamamış oynamışsada çok kısa süreli olmuş, DarkOrbit'i 4 yıl gibi bir süreyle oynayan birisi olarak bu oyunuda paraya dökmekten başka birşey yapmayacaklarına adım gibi eminim. İlk zamanlar player çekmek için fiyatlar ucuz olursada kanmayın 5-6 ay'a en geç kokusu çıkar.

SeriEksiledim

3.7.2012 17:59:54

0
paralı asker , duvar koruyucusu veya çeşitli krallıkların askerleri falan olursak çok güzel olur

Dovahkiin

3.7.2012 17:15:29

0
Diğer 2 GoT oyunu 5 kuruş etmedi(zaten belliydi). Yine çöp bir oyunla karşılacağız gibi geliyor, tanıtımında görürüz.

suspect7

3.7.2012 16:50:28

+1
Accaayip merak ediyorum o cyanide denen firmanın olmaması umut veriyor Stark olalım karlı mekanlarda görev yapalım Lannister olup para saçalım bikaç kale kuşatalım aga.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones Seven Kingdoms
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız