Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones Evreni'nden Yeni Dizi: "House of the Dragon"

 
Fantastik edebiyat ve dizi dünyası için en önemli eserlerden olan Game of Thrones, son birkaç sezonuyla severlerin bir kısmını üzmüştü. Son sezonu ile o kadar fazla tepki çekmişti ki son sezonun yeniden çekilmesi için imza kampanyası başlatılmıştı ve 1 milyondan fazla imza toplanmıştı.
 
Bugün ise yine Game of Thrones evreninde geçecek olan yeni bir dizi duyuruldu. Zaten o evrende geçecek olan yeni dizilerin geldiğini biliyorduk ve şimdi içlerinden birinin adı ve konusu belli oldu.
 
Bu yeni dizinin adı House of the Dragon olacak ve isminden de anlayabileceğiniz üzere Targaryen hanedanlığını anlatacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesini anlatacak ve 10 bölümden oluşacak. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.
 
Dizi ile ilgili başka bir detay bilinmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1613 Close the Sun Çıkış Fragmanı ve İnceleme Puanları

Antikaruh

31.10.2019 03:47:28

0
Miguel reise güvenim sonsuz. En efsane bölümleri çekmiş adam. Son sezonu da kurtarmak istemişti ama Dumb and Dumber izin vermemişti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız