Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GWENT: The Witcher Card Game'in Homecoming Güncellemesi İlk Kez Gösterildi

 
CD Projekt dün düzenlenen GWENT Challenger #4 turnuvası finalinden hemen önce GWENT: The Witcher Card Game'i baştan aşağı değiştirecek olan dev Homecoming güncellemesini ilk kez oyunculara gösterdi.
 
İlk olarak, oyunun başındaki kart çekme ekranının değiştiği gösteriliyor. Oyunun şu anki sürümünde üç istemediğimiz kartı desteye gönderip yeni kart seçme şansımız var. Homecoming güncellemesi ile bu sayı değişecek. Videoda beş olarak gösteriliyor ancak lider karta ve oyuna ilk kimin başlayıp başlamayacağına göre bu sayı farklılık gösterecek. Ayrıca desteye geri göndermek istediğimiz kartlar bu ekranı kapayınca kadar kenarda duracak.
 
İkinci olarak, oyun masasının bir savaş alanına dönüştürüldüğü ve lider kartların üç boyutlu olarak savaş alanında yer aldığı gösteriliyor. Ayrıca sıra (row) sayısının üçten ikiye düşeceğini görüyoruz. Bazı kartlar - örneğin Iris - oynadığınız sıraya göre farklı özellikler sergileyecek.
 
Bunların dışında dikkat çeken diğer özellikler: kartların tasarımları daha karanlık, kartların güçleri ve özellikleri farklı, gümüş kartlar yok sadece bronz ve altın kartlar var, hasar almış bir kartın ana gücünü görmek mümkün, düşmana hasar verdiğinde ortaya çıkan efekt ateştopu şeklinde gibi. Videoda Monsters grubu gösteriliyor. Her bir grup farklı savaş alanına sahip olacak. Homecoming halen geliştirilme aşamasında olduğu için bu gösterilenlerde de farklılıklar olabilir.
 
GWENT: The Witcher Card Game şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde açık betada.

Homecoming tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
Valkyria Chronicles Remastered Switch'e Geliyor SNK 10 Eylül'de Yeni Bir Oyun Duyurusu Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız