Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GWENT Akıllı Telefonlar için Duyuruldu

 
CD Projekt RED, GWENT: The Witcher Card Game'i akıllı telefonlar için duyurdu. iPhone'lar için bu yılın sonlarında çıkış yapacak. Android çıkışı hakkında detaylar daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
GWENT: The Witcher Card Game Yönetmeni Jason Slama: "GWENT'i akıllı telefonlara adapte etmek için uzun bir süredir sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Güzel görselleri bir kenara bırakırsak, GWENT'in çok oyunculu oynanışına güç veren GOG Galaxy dahil olmak üzere teknolojimizin çoğunu mobil cihazları desteklemek için uyarladık. GWENT'i akıllı telefonlara getirme vizyonumuzun hem grafik hem de oynanış açısından sunabileceğimiz en iyisini sunmak olduğunu düşünüyoruz. Konuyla ilgili daha fazla ayrıntıyı bu yılın sonlarına doğru sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
GWENT: The Witcher Card Game şu anda PlayStation 4, Xbox One ve GOG üzerinden PC'de ücretsiz olarak indirilip oynanabilir durumda. ‘Crimson Curse’ genişleme paketi 28 Mart'ta tüm platformlarda eş zamanları olarak çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech 25 Nisan'da Switch için Çıkacak Dead Cells'in Rise Of The Giant DLC'si için Animasyon Tarzında Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Turk.Navy

28.3.2019 15:31:52

0
Mobile gelmesi çok iyi 👍

Babblebabble

28.3.2019 14:49:56

0
Oyun çok değişti yahu.İlk zamanlarında daha kapalıdayken çok oynadık arkadaşlarla.Şimdi hiç gwent gibi hissettirmiyor

TheStarBox

27.3.2019 23:08:51

0
Bekliyorum

Guest-BB2CECC18

27.3.2019 15:53:57

+1
Geç kalınmış bir hamle. Daha önce mobile gelmeliydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız