Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Online'ın Yeni Gece Kulübü The Music Locker Yakında Açılıyor

 
Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'a yeni gelecek gece kulübünü tanıttı.

Underground tarzı gece kulübünün adı The Music Locker ve Diamond Casino and Resort'un altında yer alacak. Gece kulübü bazı gerçek DJ'ler içerecek. İlk hafta Moodymann olarak bilinen Kenny Dixon Jr. çalacak. Sonraki hafta Berlin müzik grubu Keinemusik ve ardından Palms Trax (Jay Donaldson).

Tüm oyunculara açık olacak ve aynı zamanda The Diamond'ta penthouse sahipleri için VIP kısmı bulunacak.

The Music Locker gece kulübü 15 Aralık'ta yayınlanacak The Cayo Perico Heist güncellemesi ile birlikte oyuna eklenecek. Bu güncelleme ayrıca yeni bir bölge, yeni bir soygun, yeni araçlar, denizaltı gemisi, taktiksel silahlar, 100'den fazla yeni şarkıyla radyo istasyonları ve daha fazlasını içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rockstarintel Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
X-COM Yaratıcısının Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Phoenix Point Steam'e Geldi Phoenix Wright: Ace Attorney Xbox Game Pass'e Gelecek Gibi Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metOO93

7.12.2020 23:29:48

+2
Salın artık şu oyunu 6.yı yapın.

BSC Misafiri

7.12.2020 18:17:19

+2
PS4 geçti artık, Hayatta gelmeyecek GTA 6.. PS5'ede birkaç yıl sonra çıkar ancak..Önce bi konsollar satsın...

yas197

7.12.2020 16:55:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: _GRKM_ <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: yas197 &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Nachtsicht93 Bir nesli es geçtiniz. BİZE ALTIYI VERİN.&lt;/blockquote&gt; Dostum rockstar es falan geçmedi, neslin zirvesi net RDR2 dir. Oynamadyısan oynamanı öneririm. Adamlar bi nesilde 1 gta çıkardı , bu nesilde de bir tane gelecek zaten ve eminimki uçuracak bizi. Nereden bu kadar emin konuşuyorum, bakınız RDR2 ye ve haklı olmadığımı söyleyin :)</blockquote> 8 senede 1 oyun çıkardı.Tamam iyi güzel ama 8 sene be kardeşim.
Bencede çok uzun bir süre ama rdr nin yapımının 1-2 sene sürdüğünü düşünmüyorum, üzerinde çok fazla uğraşıldığı aşikar. Şahsen ben cd project ve rockstarın uzun aralıklarla oyun çıkartmalarına o kadar olumsuz bakmıyorum, sonuçta harika oyunlar veriyorlar, ubisoft gibi hersene çıkarsın istemiyorum , hepsi birbirinin kopyası oluyor , saçma salak oynanışlar say say bitmez. Tabi bende erken çıkarsın çok istiyorum ama kolay olduğunu düşünmüyorum sadece :)

Nachtsicht93

7.12.2020 16:01:12

0
Hocam ben küçüklükten Rockstar hayranı bir oyuncuyum. PS2 dönemi beş adet ve PS3 dönemi dört adet GTA çıkarmış bir firmanın PS4'ü es geçmesi ve sadece RDR2 ile kapatmasına üzülüyorum. Bu firma eskiden her nesilde farklı türde oyunlar çıkarırken, ki bunlar GTA ve RDR haricinde Bully, Manhunt ve Midnight Club, koskaca yedi senelik PS4 döneminde bir tek RDR2 ile o zamanın şartları için grafikleri güzelleştirilmiş GTA V çıkarttı. Grafikler eskidi, haritayı ezberledik, sıkıldık, hep aynı şeyleri yapıyoruz, oyuncular isyanda. O yüzden dedim altıyı verin diye Yoksa dediğinize katılıyorum.

_GRKM_

7.12.2020 14:30:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: yas197 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Nachtsicht93 Bir nesli es geçtiniz. BİZE ALTIYI VERİN.</blockquote> Dostum rockstar es falan geçmedi, neslin zirvesi net RDR2 dir. Oynamadyısan oynamanı öneririm. Adamlar bi nesilde 1 gta çıkardı , bu nesilde de bir tane gelecek zaten ve eminimki uçuracak bizi. Nereden bu kadar emin konuşuyorum, bakınız RDR2 ye ve haklı olmadığımı söyleyin :)
8 senede 1 oyun çıkardı.Tamam iyi güzel ama 8 sene be kardeşim.

yas197

7.12.2020 10:54:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nachtsicht93 Bir nesli es geçtiniz. BİZE ALTIYI VERİN.
Dostum rockstar es falan geçmedi, neslin zirvesi net RDR2 dir. Oynamadyısan oynamanı öneririm. Adamlar bi nesilde 1 gta çıkardı , bu nesilde de bir tane gelecek zaten ve eminimki uçuracak bizi. Nereden bu kadar emin konuşuyorum, bakınız RDR2 ye ve haklı olmadığımı söyleyin :)

Nachtsicht93

7.12.2020 10:10:45

+5
Bir nesli es geçtiniz. BİZE ALTIYI VERİN.

yaratıc1KLAVYE

7.12.2020 04:54:37

0
Şu oyunun online'ının geldiği noktaya bak be!? Hey gidi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız