Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Online'ın Bir Sonraki Güncellemesiyle Gelecek Bazı Araçlar Tanıtıldı

 
     Grand Theft Auto V'in sürekli olarak güncel tutulmaya devam eden çoklu oyuncu kısmı GTA Online'ın bir sonraki büyük güncellemesiyle gelecek bazı araçlar için ilk görseller paylaşıldı.
 
     Transform Races ismiyle gelecek yeni güncelleme aynı zamanda oyuna Batmobile tarzı yeni bir araç ekleyecek. Vigilante isimli bu araç agresif ve gerçek dışı görüntüsüyle oldukça dikkat çekiyor. Zaten son zamanlarda güncelleme ile gelen araçların da gerçek dışı özellikleri olduğunu düşünürsek GTA Online'ın yeni oyuncağı da öncekilerin izinden gidecek diyebiliriz.
 
 
 
     Vigilante ile birlikte yeni bir Hunter atak helikopteri de görücüye çıktı. Agresif çıkartmalı görüntüsüyle dikkat çeken helikopter GTA paralarınızı sömürmek ve biraz kullanıp kenara kaldırmak için(!) satış mağazasında bekleyen bir diğer araç olacak.
 
     Son olarak Smuggler's Run güncellemesine kavuşan GTA Online'ın Transform Races isimli yeni güncellemesi, farklı yarış disiplinlerinin bir arada olduğu yarışlar sunacak. Böylelikle motorsiklet ile başladığınız yarışın ortasında otomobile geçip bitiş çizgisine planörünüzle ulaşabileceksiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
The Evil Within 2'nin PS4'teki İndirme Boyutu Belli Oldu Xbox Store, PlayStation 4 Ürünlerinin Reklamını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

makelele11

12.10.2017 07:55:42

0
Editörün zoruna gitmiş bazı şeyler

RealArek

11.10.2017 10:26:26

0
https://www.youtube.com/watch?v=_9xEVIIfKS8

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

10.10.2017 17:43:21

0
Aslında Hunter isimli helikopter, öyle kenara atılacak bir helikopter değil. mod sayesinde biraz denedim, 2 kere roket sıkmanız felan gerekiyor patlatmak için. ayrıca manevra kabiliyeti bayağı yüksek. Birde yeni objeler eklenecek, obje ekleme sınırını 500 felan yapsalar keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız