Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6 online hakkında çeşitli sızıntılar ortaya çıktı

 
 
Grand Theft Auto (GTA) 6 sızıntıları, Eylül ayındaki büyük sızıntı da dahil olmak üzere bir süredir devam ediyor. Her bir sızıntı içerikten bir şeyler bulmayı başaran kullanıcılar ilk başta fark edilmeyen şeyleri fark ediyor. Şimdi ise GTA 6 online hakkında ortaya çıkan yeni detaylar bizlere aktarılıyor.
 
GTA 6 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor
 
 
 
İnternette yayınlanan bir video aracılığıyla GTA 6 Online'ın 32 oyuncuya sahip olabileceği tespit edildi. Şu anda maksimum sayı 30. Dolayısıyla bu durum çok da hype yapılacak bir şey değil. Ancak yine de oyuncular arasında muhabbetlerin dönmesine neden olan bir detay. 
 
Şu anda kaldırılan videoda oyuncunun bir cesedi kaldırıp omuzlarına aldığını ve etrafta dolaştığını görebildik. GTA 5'te cesetleri sürükleyip taşımak için ayrı olarak bir mod kullanıyorduk. Sızan videoya göre GTA 6'da bu özellik standart olarak yer alacak gibi.
 
 
 
Şu ana kadar GTA 6 neler biliniyor?
 
GTA 6, seri tarihinde ilk kez Lucia adında bir kadın karaktere sahip olacak. Oyundaki erkek karakterin adı ise Jason olacak. GTA 6, Vice City'nin modern bir yansımasını bizlere sunacak ancak harita oyunun çıkışından sonra zaman içinde büyütülecek. Oyunun ayrıca çıkışıyla beraber 1000'den fazla farklı etkinliğe sahip olacağı bildiriliyor.
 
Peki sizin GTA 6 ve GTA 6 online'da olmasını istediğiniz özellikler neler? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Microsoft: Sony'nin rekabet konusunda endişesi varsa kendi Call of Duty oyununu geliştirsin Beklenen oldu! Counter-Strike 2 resmi olarak duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Burhankrall

26.3.2023 17:20:14

0
Kardeşim 1 milyara en hızlı ulaşma rekoru kıran bir oyundan bahsediyoruz.

JaReD22

26.3.2023 16:57:03

0
Leslie ile dan houser yok bence gta 4 ile 5 arasındaki 5 ile 6 arasında hissedemeyecegiz

Burhankrall

25.3.2023 21:44:30

0
Demi ne olursa olsun insan rockstara toz konsuradı gelmiyor. Çünkü adamlar işlerini ciddiye alan 2-3 oyun firmasından biri. Bence diğerlerinin örnek alması gerek

Kartal Göz

24.3.2023 09:02:44

0

BSC Misafiri

23.3.2023 14:50:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan Daha neyin ne olduğunu bilmeden ne de güzel seviyorsunuz boş sallamayı boş misafirler.
Ayy çennn çok mu biliyoşuunnnn...

Sarohan

23.3.2023 11:02:33

0
Daha neyin ne olduğunu bilmeden ne de güzel seviyorsunuz boş sallamayı boş misafirler.

BSC Misafiri

23.3.2023 09:33:05

0
Ee bunlarıda yapmayacaksa GTA 6 ne getiriyor. Aynı şeyin laciverti yeni bir haritamı.

BSC Misafiri

23.3.2023 00:06:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri GTA 6'dan beklentilerim en az Tlou Part 2 grafiklerine sahip olması, GTA 5 gibi tek bir ana Şehirden oluşmaması, Araç ve İnsan Fiziklerinin GTA 4 İle GTA 5 arasında bir yerde olması. NPC'lerle diyalog sistemi, Olta ve Zıpkınla balık avı, Salak gevşek ana karakterler olmaması ama olacak gibi, Gerçekçi detaylarla hızlı oynanışı kombinlemesi, 100 Yıllık Sipere geç adam vur çatışma mantığından vazgeçmesi, Polislerde SWAT ekibinden korkulması, Her yerin Lüx araç kaynanamaması, Yan aktiviteler veya Ana görevlerden Çok nadir araç ve silahların bize görev ödülü olarak verilmesi.. Ve son olarak Lütfen Lucia ile oynarken arabaya Kadın atmayalım...
Kanka yeni nesil hakkında bilgin yok sanırım.. Bu dediklerin imkansız artık. O ciddiyeti en son RDR2'de gördük ki neler neler çıktı (çalışanlara baskı, koşullar vs vs) zor yani bu saydıkların.

BSC Misafiri

22.3.2023 20:11:24

0
GTA 6'dan beklentilerim en az Tlou Part 2 grafiklerine sahip olması, GTA 5 gibi tek bir ana Şehirden oluşmaması, Araç ve İnsan Fiziklerinin GTA 4 İle GTA 5 arasında bir yerde olması. NPC'lerle diyalog sistemi, Olta ve Zıpkınla balık avı, Salak gevşek ana karakterler olmaması ama olacak gibi, Gerçekçi detaylarla hızlı oynanışı kombinlemesi, 100 Yıllık Sipere geç adam vur çatışma mantığından vazgeçmesi, Polislerde SWAT ekibinden korkulması, Her yerin Lüx araç kaynanamaması, Yan aktiviteler veya Ana görevlerden Çok nadir araç ve silahların bize görev ödülü olarak verilmesi.. Ve son olarak Lütfen Lucia ile oynarken arabaya Kadın atmayalım...

BSC Misafiri

22.3.2023 20:11:06

0
32 player olmasının 3 sebebi olabilir; Ya PS4 neslinede geliyor hiç sanmıyorum, Ya Next-gen konsolları öyle bir sömürmüşlerki anca 32 kaldırıyor, Ya da Rockstar öyle uygun görmüş dasd asdsaa
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız