Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

G-Man 12 Yıl Sonra İlk Kez Konuştu

 
 
Valve'in yeni oyunu Half Life: Alyx, VR cihazlar için bildiğiniz gibi bu yıl Mart ayında yayınlanacak. Half Life markasının hala ne kadar güçlü olduğunu, bu duyuru ile bir kez daha hatırlamış olduk. Her oyundaki oynanış farklılıkları, grafik kalitesi ve hikayesi ile her seferinde bizleri şaşırtıyor.
 
Oyunun en iyi noktalardan birisi de az önce söylediğimiz gibi hikayesi. Hikayenin en önemli parçalarından biri de tartışmasız G-Man'dir. Mart ayında çıkacak olan oyunun tanıtım fragmanında, G-Man'i yine hiçbir şey söylemediği bir şekilde görmüştük. G-Man'in eski oyunlardaki seslendirmeni Mike Shapiro, hem yeni yıl için hem de yeni oyun için bizlere güzel bir mesaj iletmiş.
 
Mike Shapiro, şahsi Twitter hesabı üzerinden G-Man sesiyle yine garip bir ve anlaşılmayan bir mesaj iletmiş. Tam 12 yıl sonra G-Man'in tekrar sesini duyuyor olmak gerçekten insanın tüylerini ürpertiyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
  
"Çok fazla zaman geçtikten sonra eski dostlar unutulur. Bazı şeylerin hatırlanması zor olabilir. Yeni yılda görüşürüz... Ve sonuçlarına hazırlanın, hrm?" 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Half-Life Half-Life: Alyx VR Sanal Gerçeklik SteamVR Valve
Darksiders 1, Darksiders 2 ve Steep Epic Games Store'da Ücretsiz Disney+'taki Star Wars Dizilerinin İleride Filmleri Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-OdATA-

1.1.2020 22:56:26

0
"prepare for unforeseen consequences" deseydi keşke özledik

Sarohan

1.1.2020 22:45:08

0
Vay be.

HayvanGenli

1.1.2020 20:56:54

0
Kalbim kut kut kut atti be.

xenferious

1.1.2020 20:18:03

0
2020 Half Life yılı olacak insallah amin :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life: Alyx
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız