Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GLX Elite: Avrupa Valorant Turnuvasının Şampiyonu Ninjas in Pyjamas Oldu!

 
     GLX Elite tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen GLX Elite: Avrupa Valorant turnuvası tamamlandı. GLX Elite: Avrupa Finali'nde Prodigy'i 2-0 yenen Ninjas in Pyjamas turnuvanın şampiyon oldu. Ödül havuzundan 2500 Dolar'ı kasasına koyan Ninjas in Pyjamas, Avrupa sahnesindeki 3. şampiyonluğuna imza attı. Temsilcimiz BBL Esports ise çeyrek finalde Gambit'e mağlup olarak turnuvayı 5-8. sırada bitirdi.
 
     20 takımın mücadele ettiği GLX Elite: Avrupa turnuvasında grup aşamasında 16 takım, doğrudan Playoff aşamasına davet edilen 4 takım yer aldı. Grup aşamasında; ROX Team, forZe, BBL Esports ve SUMN FC üst tura yükseldi. Çeyrek finallerde Prodigy, ROX Team'i 2-0, forZe, SKADE'i 2-1, Gambit, BBL Esports'u 2-0 yenerek yarı finale yükseldi. Ninjas in Pyjamas'in rakibi SUMN FC ise turnuvadan çekildi ve NiP doğrudan yarı finallere yükseldi. 
 
     3 maçlık seri formatında oynanan yarı final etabında; Prodigy - forZe ve Ninjas in Pyjamas -  Gambit eşleşti. Karşılaşmaların sonucunda Prodigy, forZe takımını 2-0 (Ascent: 13-9, Split: 13-11), Ninjas in Pyjamas ise Gambit'i 2-1 (Haven: 13-8 , Bind: 7-13, Ascent: 13-6) yenerek büyük finale adlarını yazdırdılar. Prodigy - Ninjas in Pyjamas büyük finalinde Bind ve Haven haritaları oynandı. Bind, 13-8, Haven haritası ise 13-4 Ninjas in Pyjamas galibiyetiyle sonuçlandı. Ödül havuzundan 2500 Dolar'ı kasasına koyan Ninjas in Pyjamas, Avrupa sahnesindeki 3. şampiyonluğuna imza attı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Cris Tales 2021'in Başlarına Ertelendi Macrotis: A Mother's Journey 22 Ekim'de PS4 ve Xbox One'a, Daha Sonraki Bir Tarihte Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız