Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

G2 Esports, Shox'un Ayrıldığını Resmi Olarak Duyurdu!

 
     G2 Esports, Richard “shox” Papillon ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurdu.  Bu ayın başında Fransız elektronik spor sitesi 1pv.fr'un yaptığı haberde ünlü oyuncunun Vitality takımına transferi için 350 ile 450 bin dolar arası bonservis bedeli ödendiği ve transfer için uygun konuma geldiği belirtilmişti. G2 Esports ve Vitality takımlarından beklenen resmi açıklama gerçekleşti. Ünlü oyuncu Richard "shox" Papillon, Vitality takımına transfer edildi.
 
 
 
     2016 yılında G2 Esports bünyesine katılan shox; ECS Sezon 1, DreamHack Open Tour 2017, ESL Pro Lig Sezon  5, DreamHack Masters Malmö 2017 turnuvalarını kazanmış ve "2016 En İyi 20 CS:GO Oyuncusu" arasında 6. seçilmişti. 
 
     Shox'un transferinin ardından G2 Esports'un StarLadder Major 2019 turnuvasından sonra yedek oyuncu konumuna çekilen Nathan "NBK-" Schmitt'in kadroya dahil edileceği tahmin ediliyor.
 
     Shox, yeni takımıyla ilk kez 1-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan DreamHack Masters Malmö turnuvasında mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Evil Geniuses, League of Legends ve CS:GO Sahnesine Geri Döndü! Obi-Wan Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız