Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

G2 Esports, CS:GO Kadrosuna Transfer Gerçekleştirdi

 
     Yılın ilk Major Counter Strike Global Offensive turnuvasından istediği sonucu elde edemeyen G2 Esports, kadrosunda değişiklik yapma kararı aldı. G2 Esports, Alexandre "bodyy" Pianaro ile yollarını ayırarak 25 yaşındaki eski LDLC takım oyuncusu François "AmaNEk" Delaunay ile sözleşme gerçekleştirdiğini duyurdu.  
 


 
 
     2016 Nisan ayında LDLC White takımından transferi gerçekleştirilen ve Kévin"Ex6TenZ" Droolans'ın yerine G2 Esports CS:GO kadrosuna yerleşen Alexandre"bodyy" Pianaro, bu süreçte ECS Sezon 1, ESL Pro Lig Sezon 5 ve DreamHack Masters Malmö 2017 gibi önemli turnuvalarda G2 adına dereceler elde etmekte önemli bir rol oynadı. Ancak son 12 ay içerisinde form tutmak ve takımla uyum sağlamak konusunda zorlanan Fransız oyuncu, takımıyla birlikte sadece 1 turnuvada derece aldı. Son olarak geçtiğimiz ayın başında tamamlanan IEM Katowice 2019 Major turnuvasında 3 mağlubiyet ile grup aşamasında elenen G2 Esports, takım kadrosunda değişikliğe giderek bodyy ile yollarını ayırma kararı aldı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Messenger PS4 için Derecelendirildi Crackdown 2 Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi, Ücretsiz İndirilebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız