Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FunPlus Phoenix, Yıldız Oyuncu Nuguri'yi Transfer Etti!

 
     Çin ligi LPL takımlarından 2019 Worlds Şampiyonu FunPlus Phoenix, Koreli yıldız üst koridor Nuguri'yi takım kadrosuna transfer ettiğini duyurdu. Duyuru, FunPlus Phoenix sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirildi.
 
 
 
     21 yaşındaki profesyonel üst koridor oyuncusu Jang "Nuguri" Ha-gwon, bu yıl DAMWON Gaming ile birlikte Worlds 2020'de şampiyonluğunu ilan etmişti. 
 
     Dünyanın en iyi üst koridor oyuncusu olarak nitelendirilen Nuguri, kariyerine ilk olarak 2017 yılında kurulan I Gaming Star ile başladı. Challenger olduğu Kore sunucusunda internet kafede mücadelesini sürdürerek kendini göstermeyi başardı ve 2017 yılının kasım ayında DAMWON Gaming'e transfer oldu. Yeni kurulan takım kadrosu ve alışma süreçlerinin ardından Nuguri, ilk başarısını LCK 2019 Yaz Mevsimi Playoff'larında elde ettiği 3.'lük ile sağladı. Ardından LCK 2019 Bölgesel Finalleri'nde şampiyonluk geldi. İlk kez 2019 yılında Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Nuguri, grup aşamasında G2 karşısında 3-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Nuguri ve takımının G2 karşısındaki mağlubiyeti beraberinde hırs ve daha çok çalışma azmi getirmiş olsa ki DAMWON Gaming bu yıl LCK Yaz Mevsimi sezonunda adeta rakip tanımadı. Lig aşaması ve Playoff karşılaşmalarını şampiyon olarak tamamlayan DAMWON Gaming, 2020 Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Takımın yakaladığı bu başarı ivmesi asla sapmadı ve Dünya Şampiyonası Finalleri'nde Suning'e karşı 3-1 galibiyet elde ederek dünyanın en iyi League of Legends takımı unvanını elde etmeyi başardılar.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Cities: Skylines Epic Games Store'da Ücretsiz id Software'dan DOOM Eternal Oyuncu Topluluğuna Mesaj

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız