Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Full Throttle Remastered Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Double Fine Productions, Full Throttle Remastered'ın çıkış tarihini duyurdu. Oyun 18 Nisan 2017 tarihinde PlayStation 4, PlayStation Vita ve PC için çıkış yapacak. 
 
   LucasArts'ın geliştirmiş olduğu başarılı adventure oyunu Full Throttle ilk olarak 1995 yılında çıkış yapmıştı. Grim Fandango, Monkey Island, Brütal Legend ve Day of the Tentacle gibi yine oldukça başarılı oyunların geliştirme sürecine liderlik eden bilgisayar oyunu tasarımcısı Tim Schafer Full Throttle'da da yazar ve tasarımcı olarak bulunuyordu.
 
   Motosiklet çetesi lideri Ben Throttle'ın hikayesine tanıklık ettiğimiz Full Throttle'ın remastered sürümü; güncellenmiş grafikler ve ses, geliştirilmiş kontroller ve geliştirici yorumu içerecek. Ayrıca remastered sürüm orijinal grafikler ve yeni grafikler arasında geçiş yapmamıza da izin verecek. 
 
   Full Throttle Remastered 15 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Eğer PlayStation Store (PLAY Collective" serisinin bir parçası olarak) üzerinden veya GOG.com üzerinden ön sipariş verirseniz %20 indirim ile oyuna sahip olacaksınız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Full Throttle: Remastered Double Fine Remastered Full Throttle adventure Lucas Art
People Can Fly Bulletstorm 2'yi Geliştirmek İstiyor BlizzCon 2017'nin Tarihleri Duyuruldu

renzokuken

26.3.2017 17:27:32

0
Süper haber, forumda pek ilgi görmemiş ama zamanının efsanesidir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Full Throttle: Remastered
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız