Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Dust Sabit İnternet Bağlantısı İstemeyecek

From Dust'ın Xbox 360 sürümü yüksek puanlar almıştı

     Daha önceki bir haberimizde Ubisoft'un Tanrıcılık oyunu From Dust'ın sabit internet bağlantısı isteyeceğini Steam'deki bilgilere dayanarak bildirmiştik. Ubisoft yetkilileri ise oyuncuları sevindirecek farklı bir açıklama yaptı.
 
     Yapılan açıklamaya göre 17 Ağustos'ta PC için piyasaya çıkacak olan oyun sabit internet bağlantısı istemeyecek. Yani DRM sisteminin işkencesinden en azından bu oyunda kurtulacağız. 
 
     Buna karşın yine bir Ubisoft oyunu olan Driver: San Francisco'nun sabit internet bağlantısı isteyeceğini de hatırlatalım. Ubisoft'un DRM'den en azından kısa sürede vazgeçmeyeceğini düşünüyoruz, çünkü bir süre önce yetkililer bu sistemin başarılı olduğunu ve korsan oyunu azalttığını açıklamışlardı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq From Dust Ubisoft Project Dust
NFS: Shift 2 iPhone için Çıktı Peter Moore Terfi Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

20.3.2022 00:29:11

0
Hortlatacam ama ah ubi sen eskiden çeşit çeşit oyun yapardın Saplandın Ac ile far cry çöplüğüne

dusty

5.8.2011 15:50:16

0
Neyse From Dust için iyi haber bu.

senseman62

5.8.2011 14:32:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri en azından bu oyun için güzel bir gelişme.fakat DRM nin korsan oyunu azalttığını söyleyen yetkililere bir sorum var : Orjinal oyun satın aldığı halde, kesintisiz internet bağlantısına sahip olmayan oyun severler de korsan muamelesi mi görecek ? Bu konuyu bir kez daha düşünmeleri lazım bence.
işin içinde ubiş olunca normaldir,sende benim bi arkadaşın yaptığı yapacaksın artık,evinde neti yok oyunu orjinal aldı crack attı bizzat şahit oldum yazık bu orjinal kullanıcılara

CodeMachine

5.8.2011 14:05:06

+2
Bu PC sahiplerinin çektiği eziyet nedir arkadaş. Çok mu lazım, oynamayız oyununuzu olur biter, kendini hint kumaşı sanıp artistik yapmaya ne gerek var. Bu oyun firmaları ilaç, gıda gibi insan hayatını 1. derecen etkileyen ürünleri satsalardı dünya açlık ve sefalet yuvası haline gelirdi, Allah'a şükür oyun gibi insan hayatını 213123. dereceden etkileyen bişey yapıyorlarda çok fazla canımızı sıkmıyorlar.

BSC Misafiri

5.8.2011 12:36:20

+1
en azından bu oyun için güzel bir gelişme.fakat DRM nin korsan oyunu azalttığını söyleyen yetkililere bir sorum var : Orjinal oyun satın aldığı halde, kesintisiz internet bağlantısına sahip olmayan oyun severler de korsan muamelesi mi görecek ? Bu konuyu bir kez daha düşünmeleri lazım bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
From Dust
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız